To je to što me zanima!

Rukavina uoči Rijeke: Kruno Jurčić mi je najveći savjetnik...

'Danas Kruno neće doći na utakmicu, ali sigurno ćemo se čuti telefonski. Baš mi je podrška. Stalno me ohrabruje i govori da sam na pravom putu, da ima pomaka u igri'
Vidi originalni članak

Igrači Osijeka dobili su nekoliko zaostalih plaća, napokon imaju barem nekog razloga za zadovoljstvo. Novac u Gradskom vrtu očito više nije problem, sad su najveći problem loši rezultati. Četiri puta porazi po 1-0, to je osječka bilanca u malo manje od mjesec dana.

- Uopće ne igramo loše, nedostaje nam samo malo sreće. U posljednje smo dvije utakmice mi mogli povesti i sve bi bilo drugačije - uvjerava Tomo Rukavina, koji je izgubio obje utakmice na klupi Osječana.

Danas će u Gradskom vrtu od 17 sati u uzvratu četvrtfinala Kupa gostovati Rijeka, koja brani prednost od 1-0.

- Ne bi bilo prvi put da u Kupu slabiji izbaci jačeg. Ako nam se ukaže prilika, znat ćemo je iskoristiti, iako moram priznati da je nama borba za ostanak puno važnija od Kupa - kaže Rukavina.

U debiju u Gradskom vrtu podršku mu je došao dati i veliki prijatelj Kruno Jurčić. Tomo je Jurčiću bio pomoćnik u Maksimiru dok je sjedio na klupi Dinama, a sad mu je Kruno najveća potpora.

- Danas Kruno neće doći na utakmicu, ali sigurno ćemo se čuti telefonski. Baš mi je velika podrška. Stalno me ohrabruje i govori da sam na pravom putu, da ima pomaka u igri Osijeka, ali da ipak treba još vremena - rekao je Tomo Rukavina i dodao:

- Skupa analiziramo i protivnike, Kruno je moj najveći savjetnik.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • robac19 13.03.2014.

    možeš misliti o jurčiću šta god on trener za velike momčadi nije koje trebaju napadat i igrat napadački nogomet ali kada je trenirao slaven belupo pulu i lokomotivu dokazao je da je on dobar za osrednje momčadi u kojima se treba branit i igra se više obrambeno jer s njim su ti klubovi ostvarili najbolje svoje uspjehe tako nije on loš toliko koliko ga narod pljuje nije genijalac al nije ni toliko loš

  • dario1983 13.03.2014.

    kule vrati se

  • KarloGeric 13.03.2014.

    jao meni.ako ti je on savjetnik otkaz ti ne gine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare