To je to što me zanima!

Ruke u položaju slova 'X': Što to znači navijačima West Hama?

Grb West Hama su dugo bila dva čekića iza kojih se nalazi dvorac, koji prezentira toranj koji je stajao uz Boleyn Ground. Selidbom na Olimpijski stadion u Londonu je klub iz pozadine maknuo dvorac
Vidi originalni članak

Dinamo će od 18. 45 ugostiti West Ham u 1. kolu grupne faze Europske lige. Bit će to premijerni nastup za 'čekićare' u tom Uefinom natjecanju pa su navijači West Hama u velikom broju došli u Zagreb kako bi svjedočili djeliću povijesti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

OBRAČUN U TKALČIĆEVOJ Ekskluzivni video: West Hamovi huligani napali Bad Blue Boyse MLADI HRVAT TEŠKO OZLIJEĐEN Tučnjava huligana u Tkalčićevoj: West Hamovi navijači kriglama i stolicama napali su BBB-ovce!

Osim nekoliko izoliranih incidenata u samom centru Zagreba, Englezi se ponašaju više-manje normalno. Vidjevši kamere koje ih snimaju, s rukama pokazuju slovo "X". Pa, što to znači navijačima West Hama?

Grb West Hama su dugo bila dva čekića iza kojih se nalazi dvorac, koji prezentira toranj koji je stajao uz Boleyn Ground (bivši stadion West Hama). Selidbom na Olimpijski stadion u Londonu, 2016. je klub iz pozadine maknuo dvorac te sada samo stoje dva ukrštena čekića, naravno, uz ime kluba, a dodali su na njega i "London".

OZLOGLAŠENA SKUPINA Inter City Firm: Navijači West Hama uveli su 'vizitke' i postali jedni od najbrutalnijih huligana Čekići, s druge strane, prezentiraju alat koji je korišten u brodogradnji.

POZNATI 'ČEKIĆARI' Oni će navijati za West Ham protiv Dinama: Mia Khalifa, Obama, kraljica Elizabeta...

Idi na 24sata

Komentari 24

  • AlphaSTrikeR 16.09.2021.

    a?!

  • IRONMAIDEN 76 16.09.2021.

    Haha🤣😂

  • Palmanova 16.09.2021.

    kakve salove je Gnk napravio,sve u plavome,grb West Hamma i njhovo ime u plavom?zar bas nemaju kreativnosti pa da west hamov originalni grb i njihovo ime u bojama west hama naprave.kao sto cijeli svijet napravi sal s bojama i grbovima oba kluba?boze moj

Komentiraj...
Vidi sve komentare