To je to što me zanima!

Rukometašice dobile čestitku od Milanovića: 'Potvrda su kako hrvatski sport može biti uzor'

Plasman hrvatske ženske rukometne reprezentacije u polufinale europskog rukometnog prvenstva zadivio je sve ljubitelje sporta i učinio ponosnima sve nas u Hrvatskoj, rekao je Milanović
Vidi originalni članak

Hrvatske rukometašice prošle su u polufinale Europskog prvenstva pobjedom nad Njemačkom 23-20.

VIDEO: BAŠ JE PRIGODNA 'Rekli su nam da smo slabi pa su Nijemce poslali': Hrvatice su slavile uz Barune, Grdovića...

Hrvatska će za nedjeljno finale igrati u Herningu u petak od 18 sati protiv braniteljica naslova Francuskinja. U drugom polufinalu sastaju se Norveška i Danska (20.30). Utakmica za broncu je u nedjelju od 15.30, a od 18 sati finale.

Radi se o povijesnom uspjehu za žensku reprezentaciju, a među prvima je djevojkama čestitao predsjednik Zoran Milanović:

DOMINACIJA HRVATSKE Šokirane Njemice: Ovo se ne može opisati. Razbile su nas

- Čestitam hrvatskim rukometašicama na sjajnom uspjehu! Plasman hrvatske ženske rukometne reprezentacije u polufinale europskog rukometnog prvenstva zadivio je sve ljubitelje sporta i učinio ponosnima sve nas u Hrvatskoj. Već s ovim uspjehom hrvatske rukometašice za nas su pobjednice. A njihov samozatajni sportski trud i požrtvovnost potvrđuju kako timskim radom i vjerom u sebe hrvatski sport može biti uzor. Čestitke od srca i samo naprijed - napisao je Milanović na društvenim mrežama.

IZBORNIK POD DOJMOM Autor rukometnog čuda: Nema puno riječi, samo suze mogu ići

Rukometašicama su čestitali i mnogi hrvatski sportski klubovi. Oglasili su se Dinamo, Hajduk, Rijeka, Gorica i drugi...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ljama 16.12.2020.

    Bravo predsjedniče.. I ja čestitm našim rukometašicama.. Jeli im i Plenković čestitao?? Ako nije sram ga bilo.. Jer onda ili kao briselski poslušnik bi radije htio da je pobjedila Njemačka, zato što više voli druge zemlje EU-a nego Hrvatsku.. Ili bi imao privatnih problema sa suprugom da je čestitao našim lavicama.. Vidim da muškima odmah čestita.. Očito ženama nesmje zbog supruge. 😅😅

  • Josipa R 15.12.2020.

    Zašto Milanović nije ušao u žensku svlačionicu punu znoja i grlio po redu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare