Sport

Komentari 2

Rukometašice dobile čestitku od Milanovića: 'Potvrda su kako hrvatski sport može biti uzor'

Rukometašice dobile čestitku od Milanovića: 'Potvrda su kako hrvatski sport može biti uzor'

Plasman hrvatske ženske rukometne reprezentacije u polufinale europskog rukometnog prvenstva zadivio je sve ljubitelje sporta i učinio ponosnima sve nas u Hrvatskoj, rekao je Milanović

Hrvatske rukometašice prošle su u polufinale Europskog prvenstva pobjedom nad Njemačkom 23-20.

Hrvatska će za nedjeljno finale igrati u Herningu u petak od 18 sati protiv braniteljica naslova Francuskinja. U drugom polufinalu sastaju se Norveška i Danska (20.30). Utakmica za broncu je u nedjelju od 15.30, a od 18 sati finale.

Radi se o povijesnom uspjehu za žensku reprezentaciju, a među prvima je djevojkama čestitao predsjednik Zoran Milanović:

- Čestitam hrvatskim rukometašicama na sjajnom uspjehu! Plasman hrvatske ženske rukometne reprezentacije u polufinale europskog rukometnog prvenstva zadivio je sve ljubitelje sporta i učinio ponosnima sve nas u Hrvatskoj. Već s ovim uspjehom hrvatske rukometašice za nas su pobjednice. A njihov samozatajni sportski trud i požrtvovnost potvrđuju kako timskim radom i vjerom u sebe hrvatski sport može biti uzor. Čestitke od srca i samo naprijed - napisao je Milanović na društvenim mrežama.

Rukometašicama su čestitali i mnogi hrvatski sportski klubovi. Oglasili su se Dinamo, Hajduk, Rijeka, Gorica i drugi...

Najčitaniji članci