To je to što me zanima!

Rummenigge o Ibri: Biti glup dio je razvoja svakog čovjeka

Prvi čovjek Bayerna nije ostao dužan na Ibrahimovićeve komentare upućene Pepu Guardioli. Karl-Heniz Rummennige poručio je Zlatanu: "Biti glup dio je razvoja..."
Vidi originalni članak

U Bayernu su čvrsto stali iza svog trenera Pepa Guardiole. Njega je po tko zna koji put izvrijeđao Zlatan Ibrahimović poručivši mu da je kukavica. 

Ibrahimoviću je prvo odgovorio predsjednik Bayerna, Uli Hoeness.

- Zlatan je uvrijeđena primadona. Još se nije pomirio s odlaskom iz Barcelone. Pa nijedan klub nije zadovoljan s njim, on je glavni izvor problema, zato je i promijenio sedam klubova - rekao je Hoeness.

U obranu Guardiole stao je i Karl-Heinz Rummenigge. On je bio puno kraći od Hoenessa, a na pitanje da prokomentira Ibrahimovićeve izjave prema Guardioli, rekao je:

- Biti glup dio je razvoja svakog čovjeka...

Odgovor iz Bayerna: Zlatan je primadona i donosi probleme

Idi na 24sata

Komentari 63

  • miris kusa 02.10.2013.

    lijepo receno za prepotentne I sebicne individue

  • AnteG 01.10.2013.

    taj bayern od kako je doveo tu sramotu i lakrdiju od trenera i čovika u potpunosti je skrenuo s uma!!!!!?!? wtf???? PA što je njima!?!?! OD trenutno najvećeg gospodskog kluba u Europi ovi će sad napraviti lakrdiju!

  • Furioso244 01.10.2013.

    Ibrahimović je čoban i tako se ponaša.. Tko zna u kojem selu u šumi ili na planini mu preci potječu.. Sve pare ne mogu od njega učinit finog čovjeka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare