To je to što me zanima!

Rumunjska Wanda Nara: Seksi menadžerica bogatija i od nekih zvijezda, slikala se i za Playboy

Nogometna menadžerica bila je vlasnica rumunjskog prvoligaša, zaslužna je za transfer Nicolaea Stanciua u Anderlecht te je zastupala rumunjskog nogometaša Adriana Mutua koji je igrao za Chelsea
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih nogometnih menadžerica zasigurno je Wanda Nara, a u Rumunjskoj je to Anamaria Prodan (49) za koju brojni smatraju da je jedna od najseksepilnijih. 

POGLEDAJTE VIDEO: Wanda Nara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prodan je četiri godine zaredom, od 2012. do 2016. bila proglašena najboljom menadžericom u Rumunjskoj, a iskazala se prije šest godina kada je dogovorila transfer rođaka Nicolaea Stanciua iz bukureštanske Steaue u belgijski Anderlecht za deset milijuna eura. 

Njezino bogatstvo danas se procjenjuje na 170 milijuna eura, a prethodno je radila i kao TV voditeljica i model. 

Usporedbe radi, bogatstvo Harryja Kanea, kao najbolje plaćenog igrača Tottenhama, procjenjuje se na 40-ak milijuna eura čime ga Rumunjka debelo premašuje. Prodan je prije dvije godine kupila rumunjski klub Hermannstadt, prvoligaša iz Transilvanije.  

Prodan više nije vlasnica istoimenog kluba, ali čini se da je zainteresirana za klub Academica Clinceni koji je delegiran u drugu rumunjsku ligu. 

Prodan je zahvaljujući zavidnoj liniji krasila stranice Playboya 2008. godine, a uglavnom je radila kao menadžerica te je jedno vrijeme zastupala danas umirovljenog rumunjskog nogometaša Adriana Mutua koji je igrao za Chelsea i Juventus. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • picuskin 03.06.2022.

    Da nema lovu stajala bi na čošku

Komentiraj...
Vidi sve komentare