To je to što me zanima!

Runje zna kako s Juventusom: 'Najveća utakmica u karijeri...'

Mi smo imali pravi pristup, izginuli smo od prvog do zadnjeg na terenu, igrali smo i pametno, ali i srčano. U svakoj utakmici dogodi se poneka šansa, samo je treba iskoristiti, smatra Ivan Runje
Vidi originalni članak

Kako mali klub, autsajder poput Dinama, može do pozitivnog rezultata protiv velikana kakav je Juventus? Ako tko zna kako, zna Ivan Runje, koji je u dresu danskog Nordsjaellanda igrao u Ligi prvaka protiv Juventusa, te izborio remi u prvom susretu. 

- To je bila najveća utakmica u povijesti našeg kluba i najveća utakmica u mojoj karijeri. I najbolje odigrana, dodao bih - nasmijao se Runje, kad smo ga podsjetili na četiri godine staru povijest.  

- Godinu ranije igrao sam u Žrnovnici, gledao Ligu prvaka na televiziji i onda odmah u vatru s Juventusom. Bilo je to sjajno iskustvo koje mi je ulilo dodatno samopouzdanje, vidio sam da ni oni ne lete, nego da su ljudi od krvi i mesa protiv kojih se da igrati.

Recept je bio jednostavan. 

- Mi smo imali pravi pristup, izginuli smo od prvog do zadnjeg na terenu, igrali smo i pametno, ali i srčano. U svakoj utakmici dogodi se poneka šansa, samo je treba iskoristiti. Mi smo im zabili iz prekida i sačuvali remi, a to je jedini bod koji je Nordsjaelland osvojio u Ligi prvaka - prisjetio se Runje, koji je sačuvao i uspomene na najveću utakmicu svoje karijere. 

- Kod kuće su dresovi Giovinca i Quagliarelle, to su mi za sada najdraže uspomene, ali se nadam da bi ih uskoro moglo biti još - zaključio je Runje, koji je proteklog vikenda zabio za Jagielloniu Byalistok i odveo je na vrh prvenstva Poljske.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • globus 27.09.2016.

    Protiv ovakvog Juventusa nema Dinamo neke šanse. Još su ovi dodatno nabrijani zbog remija u prvom kolu i sad to moraju ispraviti. 0-3 ili 0-4, ovisno koliko će jako pritiskati nakon 0-2

  • zabrana 27.09.2016.

    ''U svakoj utakmici dogodi se poneka šansa, samo je treba iskoristiti.'' ahahahaha pa ti si pravi einstein, znači ovako, danas ima puno utakmica na kladari, samo treba prave izabrat (=

  • zagreb96 27.09.2016.

    Nek ostave srce na terenu i nece bit vazno jesu pobjedili ili izgubili, al nek daju sve od sebe. 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare