To je to što me zanima!

Rus napustio Španjolsku zbog 18. rođendana svoje zaručnice

Objašnjenje mu je bilo da "ima za riješiti privatne stvari" i da će se vratiti kada to učini, a to je, zapravo, 18. rođendan njegove djevojke i zaručnice Marije Jumaševe, inače unuke bivšeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina
Vidi originalni članak

Napadač Celte Vigo Fjodor Smolov (30) prekršio je sve zabrane koje ovih dana vladaju Španjolskom te svojom voljom napustio zemlju u kojoj igra nogomet i otišao u Rusiju.

Smolov je više puta tražio dopuštenje da se vrati u domovinu, no niti mu ga je izdala La Liga niti je posljednično mogao klub. Za to svejedno nije mario te je unajmio čarter-let za povratak kući.

PROTIV SMANJENJA PLAĆA Španjolski nogometaši: Nećete nam ukinuti radnička prava

Objašnjenje mu je bilo da "ima za riješiti privatne stvari" i da će se vratiti kada to učini, a intrigantno je da je odletio baš na 18. rođendan svoje djevojke i zaručnice Marije Jumaševe, inače unuke bivšeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina.

- Zbog situacije u Španjolskoj bio sam prisiljen vratiti se u Rusiju kako bih bio bliže svojoj obitelji. Zahvalan sam Celti na podršci i moram reći da sam informirao klub o svemu. Sad sam u karanteni i u kontaktu s klubom oko daljnjih protokola. Molim vas za razumijevanje - oglasio se nogometaš na Instagramu.

Klub je najavio da će ga kazniti po dolasku zbog kršenja pravila, a isto je i s Pioneom Sistom koji je također prekršio pravila izolacije i vratio se u Dansku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Euro-Plenki 06.04.2020.

    ***Admin***: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

Komentiraj...
Vidi sve komentare