Obavijesti

Sport

Komentari 1

Rus napustio Španjolsku zbog 18. rođendana svoje zaručnice

Rus napustio Španjolsku zbog 18. rođendana svoje zaručnice
2

Objašnjenje mu je bilo da "ima za riješiti privatne stvari" i da će se vratiti kada to učini, a to je, zapravo, 18. rođendan njegove djevojke i zaručnice Marije Jumaševe, inače unuke bivšeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina

VIDEO

Napadač Celte Vigo Fjodor Smolov (30) prekršio je sve zabrane koje ovih dana vladaju Španjolskom te svojom voljom napustio zemlju u kojoj igra nogomet i otišao u Rusiju.

Smolov je više puta tražio dopuštenje da se vrati u domovinu, no niti mu ga je izdala La Liga niti je posljednično mogao klub. Za to svejedno nije mario te je unajmio čarter-let za povratak kući.

Španjolski nogometaši: Nećete nam ukinuti radnička prava
Španjolski nogometaši: Nećete nam ukinuti radnička prava

Objašnjenje mu je bilo da "ima za riješiti privatne stvari" i da će se vratiti kada to učini, a intrigantno je da je odletio baš na 18. rođendan svoje djevojke i zaručnice Marije Jumaševe, inače unuke bivšeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zbog situacije u Španjolskoj bio sam prisiljen vratiti se u Rusiju kako bih bio bliže svojoj obitelji. Zahvalan sam Celti na podršci i moram reći da sam informirao klub o svemu. Sad sam u karanteni i u kontaktu s klubom oko daljnjih protokola. Molim vas za razumijevanje - oglasio se nogometaš na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В реалиях нынешней ситуации, нашей общей борьбы с вирусом, особенно при закрытии границ, ситуация потребовала моего возвращения в Россию, что бы быть ближе к моей семье. Я благодарен Сельте за понимание и хочу подчеркнуть, что обо всех шагах информировал клуб. Сейчас будучи на обязательном карантине, нахожусь в регулярном контакте с тренерским штабом для выполнения обязательной программы. Прошу с пониманием отнестись к данной ситуации. При первых изменениях к лучшему и первому требованию клуба буду счастлив вернуться в Виго. Debido a la situación que se presenta y al cierre de fronteras me he visto obligado a regresar a Rusia para estar más cerca de mi familia. Estoy muy agradecido al Celta por su apoyo y me gustaría enfatizar que Informé al club sobre todos los pasos. Ahora que estoy en cuarentena obligatoria, estoy en contacto continuo con el equipo técnico para seguir el protocolo que se ha establecido. Les pido que traten esta situación con comprensión. En cuanto todo empiece a mejorar estaré encantado de volver a Vigo.❤️⚽️

Objavu dijeli Fedor Smolov (@smolovfedor_10)

Klub je najavio da će ga kazniti po dolasku zbog kršenja pravila, a isto je i s Pioneom Sistom koji je također prekršio pravila izolacije i vratio se u Dansku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet