To je to što me zanima!

Zabio, ismijao Tursku i prošao bez kazne: Nije čuo za fair play

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Aleksej Sapogov spustio se na travu i glavom ugurao loptu u praznu mrežu. Ismijao je tursku U-21 reprezentaciju. Prvoligaški sudac rekao nam je da je gol neregularan
Vidi originalni članak

Druga momčad nogometne reprezentacije Rusije odigrala je prijateljsku utakmicu protiv U-21 reprezentacije Turske. Bila je to prilika da se ruski igrači koji nisu prvom planu nametnu i možda zasluže poziv u A reprezentaciju. 

Rusija je pobijedila 4-1, a na utakmicu je obilježio Aleksej Sapogov. Zabio je ruski napadač dva gola, ali način na koji je zabio za 2-0 nema veze s fair-playom.

Sapogov je prošao turskog golmana i bio je sam pred praznim golom. Svi su očekivali rutinski poslanu loptu u mrežu, ali Sapogov je odlučio ismijati i poniziti protivnika. Kad je došao do gol-crte, legao je na travu i zabio glavom. Baš kao što se zabija na ulici.

- Žuti karton igraču zbog nesportskog ponašanja, poništavanje gola i indirektan udarac za protivnika - rekao nam je jedan prvoligaški sudac komentirajući ovaj potez.

No sudac je u ovoj utakmici priznao gol. Sapogov je slavio kao da je zabio škaricama. Ali pitanje je što mu je trener rekao na ovakvo podcjenjivanje protivnika...

Idi na 24sata

Komentari 118

  • MarinErak 12.09.2012.

    ma kakve gluposti,gol je regularan i točka!!!!!!!!!!!!

  • mark986 11.09.2012.

    morao je dobiti žuti za simuliranje

  • Nexe 11.09.2012.

    Nasi sudci, zato i sude u europi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare