To je to što me zanima!

Ruši još jedan rekord: Danas 'skida' Raula i ulazi u povijest?

Danas bi mogli svjedočiti trenutku u kojem će Real Madrid morati korigirati svoje povijesne stranice i na vrh najboljih strijelaca staviti neponovljivog Cristiana Ronalda
Vidi originalni članak

Već smo nekoliko puta pisali koliko nogometni obožavatelji mogu biti sretni što žive u vrijeme nevjerojatnih Cristiana Ronalda i Lea Messija. I jedan i drugi neprestano postavljaju nove rekorde i pred svoje nasljednike bacaju nedostižne standarde. Danas je na redu Cristiano Ronaldo.

Portugalski stroj danas bi u utakmici s Granadom mogao postati najbolji strijelac u povijesti 'kraljevskog kluba'. Za to mu trebaju dva gola. Na vrhu je Raul s 323 gola, a Ronaldo je na jednom manje. Zabije li jednog, izjednačit će se s Raulom, utrpa li dva, bit će sam na vrhu i njegova će prednost pred svima samo rasti.

No još dojmljivije je što su Ronaldu za ova 322 gola trebale samo 304 utakmice. Fantastičnom Raulu, primjerice, za gol više trebala je 741 utakmica. Tek u tom podatku doista shvatite veličinu često osporavanog Cristiana Ronalda. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • SplicankaHZV 20.09.2015.

    Ronaldo s drugog planeta. Ocekujem 100-tinjak golova razlike izmedu tebe i takodjer velikog Raula do tvog odlaska oz najveceg i najboljeg kluba svih vremena! ❤️

  • tomicalomica 20.09.2015.

    Imam osjecaj da ce potpuno zakazat frajer danas , promasit neki zicer sa 5,6 m

  • user_442490 20.09.2015.

    definitivno najopasniji igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare