To je to što me zanima!

Rusi ostali bez važnog veznjaka za okršaj s Hrvatskom u Splitu

U reprezentaciji je debitirao baš protiv Hrvatske, u remiju 0-0 u Moskvi, a u kvalifikacijama za SP je igrao još tri puta, protiv Malte, Slovačke i Slovenije, a protiv Slovaka je asistirao za pobjedu 1-0
Vidi originalni članak

Nakon što je Zlatko Dalić ostao bez Matea Kovačića, jednog od najvažnijih igrača, i ruski je izbornik Valerij Karpin poslije objave popisa vjerojatno ostao bez važnog igrača sredine terena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, na prvenstvenoj utakmici protiv Zenita ozlijedio se Arsen Zaharjan (18), igrač moskovskog Dinama. On bi, da je zdrav, na Poljudu krenuo u prvih 11 Rusije ili bio jedan od glavnih džokera s klupe.

Zaharjan je ove sezone za Dinamo odigrao 14 utakmica i zabio dva gola uz sedam asistencija.

U reprezentaciji je debitirao baš protiv Hrvatske, u remiju 0-0 u Moskvi, a u kvalifikacijama za SP je igrao još tri puta, protiv Malte, Slovačke i Slovenije, a protiv Slovaka je asistirao za pobjedu 1-0.

U utorak ima završni liječnički pregled nakon kojega će Karpin definitivno znati je li Zaharjan otpao ili će preskočiti Cipar, ali se stigne oporaviti do Poljuda.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Palmanova 02.11.2021.

    ako igra Livaja u prvih 11 dobicemo ih s 9-0.Taj Livaja trci kao Eustahije brzic,okretan je kao Speedy Gonzalez,a zabija kao Pippo Inzaghi

  • jamesbond7777 02.11.2021.

    E kad bi bilo nas 11 njih 7 na terenu bili bi neki izgledi ovako... Hm 🙄🙄🙄0bodova

  • Konjak 0.5 02.11.2021.

    Kaj Hrvatska nema tekmu prije Rusije? Ili su bodovi već upisani?

Komentiraj...
Vidi sve komentare