To je to što me zanima!

Rusi teško, Nijemci u drugom dijelu preokrenuli

U utakmicama 4. kola skupine C Rusija je teže od očekivanog svladala Alžir 29-28, a Njemačka je pobijedila Makedoniju 33-23
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici četvrtog kola skupine C Rusija je teže od očekivanog svladala Alžir 29-28. Iznenađujući je to rezultat za Ruse, od kojih se očekivala laka pobjeda. Usprskos tome što su kontrolirali susret cijelo prvo poluvrijeme, Rusi su se u drugom morali jako potruditi kako bi ubilježili pobjedu. Alžirci nisu propustili iskoristiti njihovo opuštanje početkom drugog dijela, pa su se preko Boudralija i Berriaha na početku odrugog dijela vratili do 17-17. U 35. minuti čak su poveli 19-18 preko Berriaha, nakon čega su Rusi shvatili da je "vrag odnio šalu". Uspjeli su ponovno povesti, no Alžirci su bili svjesni da mogu parirati, pa su se ubrzo vratili na 28-28. Iskusniji Rusi u zadnje dvije minute uspjeli su osigurati pobjedu, iako im je bod mogao oteti Benkhala da je u posljednjem napadu zabio. No na golu je priseban bio Kostigov.
- Kao da nam se nije dalo, ne znam što se to dogodilo. Ostali smo u igri za prolazak, a za nas je sutra ključan dan - rekao je krilni igrač Rusije Vasilij Filipov nakon utakmice.
U drugoj utakmici dana, Njemačka je svladala hrabru Makedoniju 33-23. Visok rezultat ne odaje pravu sliku utakmice. U prvom poluvremenu Makedonci su bili gotovo ravnopravan protivnik, pa su na odmor otišli s vodstvom 14-13. Sve im je krenulo nizbordo kad je u 46. minuti Kiro Lazarov dobio izravni crveni karton. Makedonija nakon toga nije znala nadomjestiti najboljeg igrača, te je nakon izvrsnog prvog dijela, potpuno pala. U drugom dijelu postigli su devet golova, što je prealo da bi se iznenadili Nijemci. 
Poljska je u posljednjoj utakmici skupine pobijedila Tunis 31-27. Iako je utakmica bila tijesna, Poljaci nisu dopustili iznenađenje kao u prošlom kolu i zasluženo su uzeli dva boda.

SP U RUKOMETU - NAJNOVIJI REZULTATI I STATISTIKE

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare