To je to što me zanima!

Rusi tuguju: Zasluženo smo ispali. Naša liga nije tako jaka

Nije strašno izgubiti. Nije sramota ni ispasti iz Europe. Ruska liga nije vrh niti je jaka kao što kaže ljestvica da je sedma po kvaliteti u Europi, zaključio je ruski Sport-express nakon ispadanja Krasnodara
Vidi originalni članak

Nije ni bilo puno nade nakon domaćeg poraza, stoga konačan rezultat nije iznenađenje, sumirao je Sovjetski sport uzvrat Dinama i Krasnodara u kojem je Dinamo s 1-0 potvrdio prolazak u osminu finala Europske lige s ukupnih 4-2.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I ruski su se mediji već očito predali ne vjerujući da Krasnodar može okrenuti stvari na Maksimiru gdje je ispao i zadnji ruski klub iz Europe.

- Krasnodar je posve zasluženo ispao iz Europe, što je tužno, posebno jer je to bio nas zadnji predstavnik u Europi - dodao je isti medij.

Istu je stvarnost prihvatio i Sport-express.

- Nije strašno izgubiti. Nije sramota ni ispasti ni iz Europe. Ruska liga nije vrh niti je jaka kao što kaže ljestvica da je sedma po kvaliteti u Europi - piše Sport-express uz zaključak:

- Opet to nije naša sezona.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 26.02.2021.

    Ruska liga je jaca od nase nego problem je mi imamo Dinamo💪

  • Exterminator 26.02.2021.

    Živjela Ruska braća ! Na svjetskom prvenstvu naši Vatreni su imali fantastičan tretman i respekt za vrijeme čitavog turnira što je mnoge iznenadilo a premalo se spominje u našim medijima ... Respekt za Ruse !

  • HatersGonnaHate 26.02.2021.

    Ruska i Turska liga su baš pale zadnjih par godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare