To je to što me zanima!

Rusija umalo do nevjerojatnog preokreta, Šveđani ipak slavili

Rusi su u drugoj polovici drugog poluvremena 20-25 okrenuli u 26-25 i nakon nekoliko vodstva na kraju ipak izgubili te tako ostali na dnu poretka Skupine 2...
Vidi originalni članak

Nakon što je Poljska imala itekako težak posao protiv Bjelorusije, koja je bila blizu iznenađenja, slično se dogodilo i Švedskoj koja je, nakon visokog vodstva kroz većinu susreta, na kraju pred tri tisuće gledatelja u Aarhusu spašavala 'živu glavu' protiv Rusije. Slavili su Šveđani s 29-27, iako su na poluvremenu vodili s čak 20-13. 

Rusi su u drugoj polovici drugog poluvremena 20-25 okrenuli u 26-25 i nakon nekoliko vodstva na kraju ipak izgubili susret te tako ostali na dnu ljestvice bez bodova. 

Šveđani su se pak priključili Poljskoj te Hrvatskoj i Francuskoj koje još trebaju odigrati svoj susret, na čelu poretka Skupine 2 s četiri osvojena boda. 

Ruse je predvodio Igropulo koji je zabio čak 11 golova, dok je kod Šveđana najučinkovitiji bio Jakobsson sa 7 golova. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SpužvaBobSkockani_2 20.01.2014.

    Bit će teško u nastavku za Hrvatsku a pogotovo u polufinalu protiv Danske...

  • strmi007 19.01.2014.

    To ti je sport!

  • geonosian2912 19.01.2014.

    Bit će teško i proitiv Rusa i Poljaka,moramo pronaći snage i domoći se polufinala.Danci i Francuzi su realno jači,ali možemo protiv Španjolaca.Ni bronca nije mala stvar,a možda nam se otvori i prilika ka finalu,nikad ne treba odustajati.Sada više nismo favoriti,nema pritiska,možda će momcima biti lakše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare