To je to što me zanima!

Ruski izbornik: Bili smo jako nervozni, a Marinović je sjajan

'Moram priznati da smo bili jako nervozni, no uspjeli smo ostati mirni. Znali smo da će završnica biti napeta, posebno kada smo vidjeli koliko navijača ima na tribinama'
Vidi originalni članak

Nakon dramatične završnice polufinala futsal Eura u kojoj je Hrvatska postigla dva pogotka i još dvaput pogodila vratnicu ruski izbornik Sergej Skorovič je odahnuo, no priznao:

- Moram priznati da smo bili jako nervozni, no nekako smo uspjeli ostati mirni. Znali smo da će završnica biti napeta, posebno kada smo vidjeli koliko navijača ima na tribinama. Iako je njihova momčad izgubila, vjerujem da su navijači zadovoljni nakon onako dobre utakmice.

Na pitanje o Dariju Marinoviću ruski izbornik je kazao:

- Sjajan je igrač, no nije jedini u toj momčadi koji dobro igra. Primjetio sam i igrača s brojem 10 ili recimo sedam (Novak i Jelovčić, nap.a).

Utakmicu je gledao i Josip Palić, po mnogima jedan od najboljih hrvatskih malonogometaša u povijesti.

- Čini mi se da se suci dopuštaju preagresivnu igru, tako da su u tom slučaju obrambeni igrači u prednosti. Baš zbog toga naši igrači nisu u stanju pokazati svoju individualnu kvalitetu. Malo su se uplašili, no, ne treba žaliti jer nam je nedostajalo i malo sreće. Pa Rusi su zadnjih 15 godina u samom vrhu - kazao je Palić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zoki099 10.02.2012.

    pa vi i kad gubite vi se hvalite hehehheheh

  • Denny10 10.02.2012.

    Marinović brazilac :P

  • Florida 10.02.2012.

    a ljudi moji kad vidin one spanjolce il talijane sa pustim brazilcima onda sam ponosan na nase momke koji se bore, e to se cijeni kad oni ginu na terenu pa na kraju nemaju sta sebi prigovorit u slucaju poraza jer ipak triba bit realan pa rec da su rusi za klasu iznad. idemo momci dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare