To je to što me zanima!

Ruski klub ismijava koga god stigne. Ovaj put pao je Ronaldo

Chelsea, PSG, Bayern... Nitko nije zainteresiran za Cristiana, a bolnu situaciju odlučio je iskoristiti ruski Spartak iz Moskve koji je stekao status glavnog šaljivdžije na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Posljednjih tjedana Cristiano Ronaldo proživljava najteže dane u karijeri. Ne zbog statusa, njega u Manchester Unitedu ima i previše uz činjenicu da je novi menadžer Erik ten Hag jasno naglasio da na Ronalda računa i u nadolazećoj sezoni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, nogometni velikan želi napustiti klub u kojem je stekao zvjezdani status. Razlog su u najvećoj mjeri nastupi u Ligi prvaka što u dresu 'crvenih vragova' nije moguće naredne sezone. A i sam Ronaldo ne vjeruje u snagu momčadi pa se s agentom Jorgeom Mendesom dao u potragu za novom destinacijom.

Nije mogao očekivati da će naići na zid. Chelsea, PSG, Bayern... Nitko nije zainteresiran, a bolnu situaciju odlučio je iskoristiti ruski Spartak iz Moskve koji je stekao status glavnog šaljivdžije na društvenim mrežama.

Pa su Rusi objavili tweet sprdancije na Ronaldov račun.

- Bolno. Ovog puta ne za nas - napisali su iz Spartaka uz lažni screenshot razgovora s Ronaldom.

U drugom tweetu, pak, "vodili su razgovor" s Leom Messijem gdje su mu se javili s pozdravom na što je Messi samo kratko odgovorio "ne".

Voditelji društvenih mreža Spartaka nisu stali na tome već je u naletu humora nastradala i Barcelona. Odnosno, njezini financijski problemi i način kupovanja igrača.

- Mi kada Barcelona želi kupiti Mosesa imaginarnim novcem uz plaćanje dogovoreno do 2438. godine - objavio je Spartak pa objavio sljedeći tweet:

Idi na 24sata

Komentari 12

  • KAOS U REKTUMU_317 23.07.2022.

    Bolesnici....

  • Puno volim Hrvatsku 19.07.2022.

    Meni je smiješno da ruski klubovi ne igraju u europi, nego će se sa vremenom prešaltat na azijske kupove, gdje će napokon nešto i osvojit.

  • Hasky1982 17.07.2022.

    Jel to onaj Spartak koji će u budućnosti u najboljem slučaju igrati kung fu ligu? 👎😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare