To je to što me zanima!

Ruski piloti na nebu nacrtali penis u znak podrške kapetanu

Dvojica pilota su iznad Rusije avionima nacrtali penis u znak podrške Artemu Džjubi nakon što je ruski kapetan izbačen iz reprezentacije zbog videa na kojem masturbira
Vidi originalni članak

Kapetan Zenita i ruske nacionalne vrste Artem Dzjuba nedavno se propisno osramotio kada je objavljen video na kojem masturbira. Iako na snimci nema kadrova penisa, zbog eksplicitnih scena izbačen je iz reprezentacije za utakmice koje je Rusija igrala u studenome.

POGLEDAJTE VIDEO: Razgovor bivših omiljenih suigrača

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podršku su mu odlučili pokazati ruski piloti koji smatraju da je ruski kapetan nepravedno potjeran iz reprezentacije tako što su iznad grada Neftekamska, na letu između Moskve i Jekaterinburga, nacrtali penis, a zbog 'nastupa' slijetanje je kasnilo dvadesetak minuta.

ZAŠTO TAKO, ARTEME? Dzjuba izvisio iz reprezentacije jer se snimao kako masturbira?!

Podsjetimo, kratki video isječak, za kojeg se vjeruje da je izvorno snimljen u prosincu 2019., postao je viralan proteklog vikenda, a na cjelokupnu situaciju reagirao je i Stanislav Čerčesov, izbornik ruske nacionalne vrste, koji je izostavio Džjubu iz momčadi kako bi 'normalizirao situaciju'.

- Situacija s Artemom Dzjubom sa sportske točke promatranja nema nikakve veze s ruskom reprezentacijom - kazao je Čerčesov pa nastavio:

- Stoga ne vidimo potrebu davanja detaljnih evaluacijskih komentara po ovom pitanju. Međutim, trenerski stožer reprezentacije vrlo dobro razumije da bi se reprezentacija trebala pripremiti za utakmice u studenom s Moldavijom, Turskom i Srbijom u uvjetima maksimalne koncentracije i ne bismo smjeli pažnju odvraćati nebitnim stvarima. No, uvijek smo isticali da svi, i na nogometnom terenu i izvan njega, moraju odgovarati razini i statusu igrača u reprezentaciji. Zbog toga, odlučeno je da se Artem Dzjuba ne poziva u trenutni trening kamp kako bi se zaštitila i momčad i nogometaš od pretjerane negativnosti i stresa. Džjuba će imati dovoljno vremena normalizirati situaciju - zaključio je ruski izbornik

RUSKI SUPERKUP Lovren je u debiju poklonio gol Ćorluki, Zenit ipak uzeo trofej

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 20.11.2020.

    Ovo je stvarna vijest na portalu? Ponekad razmisljam kojim putevima se tako nesto odobri? Kako netko odluci - e to cemo stavit, to je dobar potez :D

  • Trump Jong Un 20.11.2020.

    Masturbant napalio orlove pa utrpali 5 komada za ostanak u B diviziji 😋

  • 20.11.2020.

    "Iako na snimci nema kadrova penisa, zbog eksplicitnih scena" tko je tu lud? ako ih nema onda ih nema, kako može biti izbačen zbog nečega čega nema? "nedavno se propisno osramotio kada je objavljen video na kojem masturbira." na snimci nema kadrova penisa ali se propisno osramotio. kako se može osramotiti ako nema kadrova penisa? tko je tu lud? kakvo je to novinarstvo? kakve su to odluke? nečega nema ali se mi koji gledamo video pravimo da smo to vidjeli (čega nema) i on se zato propisno osramotio (zbog naše izopačene mašte) i izbačen je iz reprezentacije (zbog nas). Moj Bože, u kakvom ludom svijetu živimo. Ovaj svijet je toliko prokleto konzervativan da se ljude kažnjava zbog onoga čega nema i što se ne vidi tj. zbog onih koji se prave da su nešto vidjeli i umišljaju da su vidjeli tkoznašto. Na kraju krajeva, možda je glumio. Što me uopće briga i koga je briga što netko radi na svom profilu osim sitne duše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare