Sport

Komentari 3

Dzjuba izvisio iz reprezentacije jer se snimao kako masturbira?!

Dzjuba izvisio iz reprezentacije jer se snimao kako masturbira?!

Igrači status reprezentativca moraju njegovati i na terenu i izvan terena. Pa smo odlučili da Dzjubu nećemo pozvati, kako bismo i momčad i njega poštedjeli prevelike negativnosti i stresa, kaže izbornik Čerčesov

Artem Dzjuba (32) izbačen je iz ruske reprezentacije nakon što je procurio navodno njegov video kako masturbira!?

Naime, vjeruje se da je muškarac koji se samozadovoljavao pred kamerom baš slavni ruski nogometaš Zenita, čovjek koji je zabio tri gola na Svjetskom prvenstvu 2018. i odvukao Ruse do iznenađujućeg četvrtfinala, gdje su izgubili od Hrvatske.

Štoviše, nakon SP-a, i oproštaja nekih starijih igrača, izbornik Stanislav Čerčesov dao mu je kapetansku vrpcu.

No, ovaj ga put, za utakmice s Moldavijom, Turskom i Srbijom, neće imati u momčadi.

- Situacija s Artemom Dzjubom nema nikakve veze s ruskom reprezentacijom sa sportskoga gledišta. I zato ne vidimo potrebu da detaljnije komentiramo taj slučaj - rekao je Čerčesov i nastavio:

- U pripremama za utakmice treba nam maksimalna koncentracija, a ne ometanja stvarima izvan nogometa. Uvijek smo naglašavali da svi igrači status reprezentativca moraju njegovati i na terenu i izvan terena. Pa smo tako odlučili da Dzjubu ovaj put nećemo pozvati, kako bismo i momčad i njega poštedjeli prevelike negativnosti i stresa. Dzjuba će tako imati vremena normalizirati situaciju.

Dzjuba se još nije oglasio, ali ovo mu nije prvi "izlet" takve vrste. Naime, već je procurio i video kako simulira seks sa suigračem Sardarom Azmounom nakon utakmice. 

U gaćicama je zgrabio Azmouna oko vrata i počeo ga "nabijati" odotraga.

Najčitaniji članci