To je to što me zanima!

Ruski popaj bio je na operaciji: Hvala kirurgu, spasio mi je život

Ruski propali borac Kiril Terešin godinama je u bicepse ubrizgavao Synthol zbog čega je morao biti hitno operiran. Doktori su uspješno odradili zahvat i spasili mu život
Vidi originalni članak

Ruski bodybuilder, ako ga tako uopće možemo nazvati, Kiril Terešin (25) šokirao je svjetsku javnost nakaradno velikim bicepsima.

POGLEDAJTE VIDEO: Kiril Terešin

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Propali borac godinama je koristio kombinaciju kemikalija iz kućne radinosti baziranu na ulju Synthol koje se ubrizgava direktno u mišić.

Terešin je proteklih godina u sebe unio više od tri litre tekućine zbog čega su mu se oštetila mišićna tikva ruku.

Rus je završio na drugoj operaciji u posljednje tri godine, a na društvenim mrežama zahvalio se doktoru.

"Operacija na desnoj ruci prošla je uspješno. Zahvaljujemo kirurgu Dmitriju Vladimiroviču Melnikovu što je obavio ovu tešku operaciju i spasio mi život. Hvala i Albini Abazalijevoj koja je vodila računa o mojoj ruci nakon operacije", napisao je Kiril kojeg su liječnici upozoravali na štetnost takvih supstanci zbog kojih je mogao umrijeti. 

"Dvije godine sam išao u teretanu, a onda sam morao u vojsku. Strahovao sam da će mi se ondje smijati jer sam bio mršav i zbog toga sam počeo koristiti Synthol. Obitelj se jako brinula, pokušali su me odgovoriti, ali ja sam nastavljao i nastavljao", dodao je Rus koji je u MMA-u izgubio od Olega Mongola, borca koji je dvostruko stariji od njega, a ranije ga je deklasirao Vasilij Kamotskij.

Uporabom synthola napuhane ruke od 55 centimetara mogu se dobiti i u par tjedana, ali od navedene supstance ne rastu mišići nego dolazi samo do akumulacije ulje u džepovima mišića što izgledom podsjeća na 'vreće krumpira'.

Nakon što je ruskog popaja ostavila zaručnica Olesja Malibu (30) koja ga je i nagovorila na sve te plastične operacije, Terešin se spetljao s porno zvijezdom Candy Katty s kojom je ušao u svijet kućnih uradaka. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 10.03.2021.

    zao mi je jedino poreznih obveznika koji su to morali platiti.

  • PredragKišurek 10.03.2021.

    Budalo Putinova samo se igrate otrovima dopizima luda Država.

  • mdcro24 09.03.2021.

    Zasto ga spasavati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare