To je to što me zanima!

Ruski Uniks otpisao Popovića, Marko kreće prema Barceloni?

Markov je ugovor s klubom istekao. Nismo ga produljili jer je odbio novi koji smo mu ponudili, izjavio je je za rusku agenciju RIA Novosti trener Uniksa Jevgenij Pašutin
Vidi originalni članak

Iz kazanskog UNIKS-a, ruskog kluba u kojem je tri protekle sezone odradio 29-godišnji hrvatski košarkaš Marko Popović, priopćili su da su se rastali s našim razigravačem.

- Markov je ugovor s klubom istekao. Nismo ga produljili jer je odbio novi koji smo mu ponudili – izjavio je je za rusku novinarsku agenciju RIA Novosti trener tatarstanskog kluba Jevgenij Pašutin.

Popović će novi klub tako tražiti kao slobodan igrač. Spominjao se već u kontekstu španjolskog prvaka Barcelone.

Iza Hrvata sjajna je sezona. Osvojio je s UNIKS-om Eurocup zaradivši naslov najkorisnijeg igrača finalnog turnira. U istom je natjecanju tijekom prošle sezone bio na prosjecima od 13.8 koševa i 5.8 asistencija. Najbolje je igrao u regionalnoj VTB ligi (17.8k, 4.9a), dok je u ruskom prvenstvu, koje je UNIKS završio u polufinalu doigravanja, ubacivao 11.6 koševa uz 3.9 asistencija.

Klub iz Kazana u četvrtak je potpisao dvogodišnji ugovor s iskusnim američkim bekom s BiH-putovnicom Henryjem Domercantom (31), prošle sezone košarkašom Spartaka iz St. Peterburga.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • barcaporsiempre 15.07.2011.

    donio im je uleb cup i time direktan plasman u euroligu. pa šta nije zaslužio ugovor koji bi ga zadržao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare