To je to što me zanima!

Ruski voditelj izvrijeđao Poljake u programu uživo: Odvratni ste! Želim vam propast na SP-u...

Poljska je među prvima odbila igrati protiv Rusije nakon invazije nad Ukrajinom. Fifa je na kraju Ruse izbacila iz kvalifikacija za SP, a za jednog ruskog voditelja najveći krivci za to su Poljaci
Vidi originalni članak

Kada je Rusija napala Ukrajinu, poljski nogometni savez među prvima se pobunio i odbio igrati utakmicu protiv Rusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. U tome ih je podržao najbolji igrač i kapetan Robert Lewandowski.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne mogu zamisliti da igram utakmicu s ruskom reprezentacijom u situaciji kada se nastavlja oružana agresija u Ukrajini. Ruski nogometaši i navijači nisu za to odgovorni, ali ne možemo se pretvarati da se ništa ne događa - govorio je tada Lewandowski.

Fifa i Uefa na kraju su suspendirale Rusiju i izbacile ju iz kvalifikacija za SP, a kako je Poljska trebala protiv njih igrati polufinale play-offa, bez borbe je prošla u finale. Prije dva dana Poljaci su pobijedili Švedsku 2-0 te se plasirali na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Rusije neće tamo biti, a to očito nije najbolje sjelo jednom ruskom voditelju. Bez obzira što nisu igrali doigravanje, Rusi su prenosili utakmice play-offa, a voditelj je u programu uživo skandalozno napao Poljake. Zamjerio im je to što su odbili igrati protiv njegove reprezentacije te smatra kako oni snose krivnju jer je Fifa izbacila Zbornaju.

- Želim reći ovo isključivo u moje ime, ne u ime televizije. Želim Poljacima najveću propast na Svjetskom prvenstvu, uključujući Lewandowskog. Vi ste odvratna stvorenja - rekao je voditelj Anton Animisov i šokirao sve.

Inače, riječ je o uglednoj ruskoj televiziji koja će prenositi sve utakmice na Mundijalu u Kataru. Skandalozno je da u 21. stoljeću čujemo takve uvrede u javnom prostoru i necivilizirani jezik. Ali obzirom na ne baš bajno mišljenje Rusa o Poljacima, teško je vjerovati da će ovaj voditelj snositi posljedice. Pa eto, motiv više za velikog Roberta Lewandowskog da svoju reprezentaciju odvede što dalje na prvenstvu. 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • 385viny 31.03.2022.

    Poljaci splektaroši. Prije prošlog svjetskog prvenstva igrali samo da super slabim reprezentacijama pa tako ušli kao nositelji. Sada nisu odbili igrati s Rusima zbog Ukrajine nego zbog sebe. Poklonjen im prolaz te su jednu utakmicu odmarali pa tako odmorni igrali baraž sa Šveđanima kod kuće

  • zivojin bata miric 31.03.2022.

    Imamo i mi takve voditelje...sprajc mi prvi pada na pamet

  • Tko sere'' 31.03.2022.

    Ti isti koji su zabranili Ruske TV kanale, sada nama govore šta se dešava na tim istim kanalima 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare