To je to što me zanima!

Russell: Bolji od Hamiltona? Ne, želim biti na tronu Formule 1...

Trenutno se nalaze iza Red Bulla i Ferrarija, a kad se u borbu za naslov već ne mogu uključiti, Russell i Hamilton love barem pobjedu ove sezone
Vidi originalni članak

Naravno da želim biti bolji od timskog kolege i ne čudi me što on želi isto. Ali ako ću samo gledati da mi je sezona uspješna samo zato jer sam više puta završio ispred Lewisa nego on ispred mene, to neće biti tako, rekao je mladi Mercedesov vozač George Russell (24) i osvrnuo se na timskog kolegu te sedmerostrukog svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona (37).

Daleko je to od prošle sezone i borbe za naslov, a ove su godine Mercedesovi vozači trenutačno na petom i šestom mjestu poretka nakon 11 utrka. Mlađi Britanac je ispred sunarodnjaka. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Russell ima 128 bodova, a Hamilton 109 te njihov bolid iz utrke u utrku izgleda sve bolje i više nisu toliko daleko od ostalih kao što su bili na početku sezone. 

- Sezona je uspješna tek ako budem na najvišoj stepenici pobjedničkog postolja - jasan je mlađi član Mercedesovog dvojca.

Ako se dogodi situacija u kojoj Ferrarijev ili pak Red Bullov dvojac naiđe na određene probleme, Mercedesi su se prometnuli u momčad koja je odmah iza njih. A mladi vozač sljedeću priliku za dokazivanje protiv timskog kolege i ostatka grida ima od 22. do 24. srpnja kad je na rasporedu vikend za VN Francuske.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • anonimni.korisnik 17.07.2022.

    Najveca zabluda da Hamilton lose vozi ove sezone. Cim su ga maknuli sa eksperimentalnih postavki bolida odmah bolje vozi jer mu bolid jema amplitudu poskakivanja koja je nepodnosljiva. A i Russell ima srece za safety carom ove sezone...vise puta ga je vratio u utrku

Komentiraj...
Vidi sve komentare