To je to što me zanima!

Ružan ispad NBA legende: Da mogu udariti ženu, sad bih te...

Podržao je jednoga predsjedničkog kandidata, ali se predomislio nakon što mu je došao čovjek iz tabora drugoga. Podsjetila sam ga na to i uvrijedio me, kaže novinarka Alexi McCammond
Vidi originalni članak

Član čuvenoga američkog 'Dream Teama', koji je u finalu Olimpijskih igara 1992. u Barceloni pobijedio Hrvatsku i legenda američke košarke Charles Barkley (56) izazvao je seksistički skandal. Tako barem tvrdi novinarka portala Axios Alexi McCammond.

Ona ga je putem Twittera u utorak optužila kako joj je rekao: "Ne udaram žene, ali da udaram, udario bih te". Nakon što mu je prigovorila, tvrdi, kazao joj je kako "ne može podnijeti šalu".

Dogodilo se to nakon što je novinarka člana NBA-ove "Kuće slavnih" upitala kojega demokratskog kandidata podržava u utrci za američkog predsjednika 2020.

- Govorio je kako voli Devala Patricka, a kad mu je netko od članova stožera Petea Buttigiega prišao, rekao je da voli njega. Podsjetila sam ga kako je prethodno rekao da je obožavatelj Devala - pojasnila je.

Spornu izjavu rekao joj je "off the record", no ipak je odlučila prekršiti dogovor i objaviti njegov navodni ispad. Koji nije bio jedini u medijima na tu temu. Davne 1990., kad je igrao za Philadelphiju 76erse, rekao je:

- Ovo je igra u kojoj, ako izgubite, idete kući i pretučete ženu i djecu. Jeste li vidjeli moju ženu kako skače na kraju utakmice? To je zato jer je znala da je neću prebiti.

Nakon svega se morao ispričati, a pitanje je kako će reagirati nakon ovog slučaja. Na kocki mu je ugled, ali i karijera stručnog analitičara portala NBA lige.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • lirika akiril 20.11.2019.

    Ko prati emisije NBA znat ce da Chuck bubne glupost tu i tamo al nije zlonamjeran...ja ga volim slusat

  • majstorlale 20.11.2019.

    Kosarkaska legenda

  • destrojer567 20.11.2019.

    Ako je to što je rekao istina, onda je govno, prvo na ženu se ruka ne diže, ako se ne slažeš s nečim, uvijek razgovorom možeš to riješiti, nikad šakama i nasiljem, a ispao je i kukavica jer tuče slabiju osobu od sebe, neka napadne neku mrgu od 150 kila, sigurno nebi bio tako hrabar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare