To je to što me zanima!

Ružan pad Ivice Kostelića: Prošao bez teških ozljeda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski skijaš Ivica Kostelić pao je u prvoj vožnji veleslaloma u Kranjskoj Gori. Ted Ligety osvojio je današnju utrku ispred Hirschera i Jansruda
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić pao je u prvoj vožnji veleslalomske utrke u Kranjskoj Gori te je tako ostao bez plasmana u drugu utrku. Ivici je u jednom zavoju 'zakantala' skija neposredno prije drugog prolaznog vremena. Pad je izgledao doista ružno, no ljudi iz skijaškog saveza javljaju da je s Kostelićem sve u redu te da nije zaradio težu ozljedu. U ciljnoj ravnini Ivičinu utrku pratile su majka Marica i sestra Janica, koje su s užasnutim izrazom lica mogle samo promatrati pad na leđa.
Žaljenje za ispadanjem već u prvoj vožnji bilo je tim veće ako se zna da je neposredno prije drugog prolaza Ivica zaostajao za vodećim Svindalom tek 19 stotinki sekunde. S obzirom da je vozio odlično i da se nalazi u šampioskoj formi da nije bilo tog nesretnog pada bio bi zasigurno visoko plasiran u poretku Kranjske Gore. Vodeći prije druge utrke bio je Svindal sa samo jednom stotinkom ispred Amerikanca Teda Ligetyja, a treći je bio Marcel Hirscher iz Austrije. Drugu vožnju briljirao je Ligety koji je i osvojio Kranjsku Goru ispred Hirschera, Jansruda i Svindala. U subotu se u Sloveniji vozi nova utrka veleslaloma, a u nedjelju je na rasporedu slalom u kojem će Ivica imati puno više šanse. Svindal je četvrtim mjestom u Kranju preskočio Ivicu, koji je sada peti u ukupnom poretku skijaša Svjetskog kupa.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Denš 29.01.2010.

    zao mi je ivice ali blazicko ahahhaha koja budala \"uuu i uuuuuu!!\"

  • dccro 29.01.2010.

    glavno da mu nije ništa,lijepo je kreno bilo bi bodova da nije bilo toga,drž se

  • starlight 29.01.2010.

    što ste pokvareni i zlobni može vas biti sram kad svoga tako blatite, a on je to najmanje zaslužio! Ivica drži se jer najbolji si i kao sportaš i kao čovjek! Hvala ti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare