To je to što me zanima!

Ružna švedska akcija: Huligani nasrnuli na sina švedske ikone

Ispadanje iz lige je teško palo domaćim navijačima koji su poslije velikog sportskog neuspjeha ušli na teren i počeli 'držati predavanja'. Naletjeli su i na mladog Jordana kojem su prisilno skinuli dres
Vidi originalni članak

Ma, samo na Balkanu se divlja, nema ti toga u Europi - zna se čuti na ovim prostorima kada izbiju nemile scene na sportskim događajima. Što, dakako, nije istina.

U jednoj nadasve civiliziranoj i uređenoj zemlji poput Švedske, danas su viđene nemile scene u kojima je skoro deblji kraj izvukao Jordan Larsson, sin švedske nogometne legende, Henrika.

VIDEO

Naime, legendarni švedski napadač danas je trener Helsingborga koji je ispao u drugu ligu. Taj je neuspjeh teško pao domaćim navijačima koji su poslije velikog sportskog razočarenja ušli na teren i počeli 'držati predavanja'. Naletjeli su i na mladog Jordana kojem su prisilno skinuli dres i počeli se naguravati s njim. Igrač je primio i udarac...

Helsingborg je pao u doigravanju za ostanak porazom od Halmstada 1-2.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Gimli Green Jr. 21.11.2016.

    "Europskom nogometu fali rasizma,huliganizma i antisemitizma." -N.G.Š.

  • 20.11.2016.

    Ma u Švedskoj ima Više bosanaca (muslimana i srba) nego što ih ima u Sloveniji tako da nije ni čudo!

  • mestar 20.11.2016.

    Nazalost, navijacimi moraju uvodit red, posto im je dosta neputizma, privelegiranih koji guraju svoje levate i one koje netko gura da u tim samo zato sto je sin nekog poznatog pliticara, bogatasa ili nekog bivseg i sadasnjeg u klubu.Nisu to huligani nego herojikoji sve placaju i zele da igraju najbolji, ne najpodobniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare