To je to što me zanima!

Policija tukla navijače Spursa, bio i otac s djetetom u rukama

Smijali smo se i zabavljali. Bilo je sve u znaku Tottenhama i bilo je zabavno. Onda su u jednom trenutku dvojica policajaca došla i odjednom bum, bum, počeli su udarati po stolovima, rekao je jedan navijač Spursa
Vidi originalni članak

U subotu u 21 sat na rasporedu je finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama. Najbitnija utakmica europskog nogometa održava se u Španjolskoj u Madridu na Wandi Metropolitano, stadionu Atletico Madrida.

Preko 100 tisuća engleskih navijača stiglo je u Madrid dan uoči velikog finala i iako nije bilo većih izgreda, u petak u večernjim satima dogodio se incident.

Kako piše Daily Mail, skupina od oko 50 navijača Tottenhama nalazila se u jednom madridskom restoranu kad je među njih ušla španjolska policija. Engleski medij navodi da navijači nisu pravili probleme i da je situacija bila mirna, ali u dobroj atmosferi.

Problem je nastao kada je jedan od navijača pio na ulici pa ga je policajac udario pendrekom.

Policija je, zatim, krenula češljati kroz prisutne navijače Tottenhama, a jedan od njih u rukama je držao osmogodišnje dijete, javlja dopisnik Daily Telegrapha.

Incident se dogodio u Cafe & Tapas restoranu u blizini glavnog madridskog trga Puerta del Sol. 

- Smijali smo se i zabavljali. Bilo je sve u znaku Tottenhama i bilo je zabavno. Onda su u jednom trenutku dvojica policajaca došla i odjednom bum, bum, počeli su udarati po stolovima s pendrecima - rekao je jedan navijač dok je Harry Wade, koji se nalazio u restoranu, na Twitteru napisao:

- Je**š španjolsku policiju, restoran je bio pun Spursa, interventna policija uletjela je unutra i počela udarati po nama i stolovima. Nismo nikakve probleme radili.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • GoldenJαck 01.06.2019.

    U zivotu nisam vidio da nekoga murja ide napadat bez ikakvog razloga. da sam cuo pun kufer placipi*** kako uvijek imaju istu pricu "bili smo mirni, pristojni, krunicu molili i onda iz vedra neba murjaci uletili sa pendrecima" . Najjaci su mi oni koji se odbiju legimitirati, kad citiraju neke zakone koje im je baba vanga objasnila, kad vidite koliko strpljenja policija zapravo ima bi ih respektirali 10X vise

  • 01.06.2019.

    Vidjeno i kod nas na sjeveru Maksimira kada je policija uletila radi dvije baklje i napravila kaos. Par mjeseci prije na RTL-u govorili kako su instalirane kamere na sjever i kako vise nema potrebe da kordon policije uletava radi bakljadi. Sto je najtuznije na kraju su najvece batine popili neduzni ljudi. I sam kazem da su navijacke skupine pune olosa i raznoraznih ljudi, ali onakva represija u reziji Mamica je bila nevidjena.

  • Sumpy7 01.06.2019.

    Osmogodisnje dijete drzao u rukama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare