To je to što me zanima!

S. Bilić: Nama je ovaj prvi dio priprema bio odličan

Lijepo je bilo ovdje u Rovinju ,vidjeti toliko publike i klinaca, ali želimo što manje autograma, treba nam mir za treninge, rekao je izbornik Slaven Bilić
Vidi originalni članak

Čak je Slaven Bilić zatvorio trening u Rovinju, posljednji prije utakmice s Moldavijom u subotu.
- Ma nije da mi imamo što skrivati. Više mi je zbog mira - kazao je izbornik te dodao:
- Nama je ovaj prvi dio priprema bio odličan. Odradili smo sve što smo htjeli. Uvjeti su ovdje sjajni, čak mi je i žao što odlazimo.
Zahvalio je srdačnim domaćinima na svemu, ali...
- Bilo je stvarno lijepo vidjeti toliko publike na treningu, pogotovo klinaca. I znam da im puno znače ti autogrami i fotografiranje, ali i nama puno znače treninzi. Nije nam to poremetilo treninge. Napravili smo sve planirano, ali takvih stvari ipak treba biti manje. Jer, kažem, nama treba mir, ovo nisu normalni uvjeti rada - kaže Bilić, kojeg je u Rovinj došao pozdraviti i Zvonimir Boban.
Izljubili su se i izgrlili pa je nekadašnji kapetan Biliću savjetovao.
- Ma, znaš, dobro je to da ima toliko publike na treningu, neka igrači vide koliko ih ljudi vole. To im može puno značiti - kazao je Boban.
A izbornik je pokucao u drveni stol, prizvao sreću vezano uz zdravlje. Spomenuo je kako Dario Knežević ima problema s hematomom u koljenu i da čeka nalaz magnetske rezonance te da su Olić i Klasnić lakše “načeti”.


PROTIV MOLDAVIJE BEZ SRNE I KRANJČARA

Nisu oni uopće loši. Bolji su od Estonije. To je jak test, možda malo i prejak za ovu fazu priprema, hvalio je Bilić Moldaviju i odredio ciljeve.
- Naravno da želimo i rezultat. Bit će ozbiljno kao i na svakom treningu, tu nema dvojbe. Iako bih neke igrače želio i odmoriti - imam problema s napadačima - pogotovo one koji su se najviše ispraznili. Mislim na one koji su posljednjih dana igrali finale kupa i borili se za trofeje.
Nije rekao imena, ali mislio je na Kranjčara i Srnu, pa je izgledno da će protiv Moldavije istrčati sastav uigravan na treningu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare