To je to što me zanima!

S. Bilić: Ovo nije normalno, više neću popuštati HNS-u

Oni žele da budemo Brazil ili Argentina, a imamo uvjete kao Andora, bjesnio je izbornik Slaven Bilić u Glasgowu na vodstvo HNS-a
Vidi originalni članak

Slaven Bilić žestoko je napao HNS u Glasgowu. Nakon treninga na kojemu je samo šest igrača treniralo po planu, a ostali su stigli direktno iz aviona ili uopće nisu stigli, izbornik je bio ljutit, bijesan.
- Ovo više nije normalno! Prije Nizozemske pristao sam da igrači obave sve obaveze prema sponzorima, vidjeli ste što nam se dogodilo. Ovog puta bio sam protiv toga, ali sam ipak popustio kada su mi rekli da će svi igrači doći do ručka. Međutim, nisu došli - rekao je izbornik.
Dakle, Modrić, Ćorluka,Vukojević, Petrić, Šimunić i Knežević snimali su u nedjelju spot za Agrokor. Trebali su u ponedjeljak u podne biti u Glasgowu, no zbog kašnjenja leta propustili su avion iz Londona i u Škotsku stigli točno na trening.
- Spominjali su mi i nekakav privatni avion, ali od toga ništa. Traže
profesionalnost od igrača i stožera, a što je s ostalima? Žele da budemo Brazil ili Argentina, a imamo uvjete kao Andora. Kažem, potpisat ću bianco ugovor, ali na ovakvim stvarima ću uvijek inzistirati i više neću popuštati, poslao je poruku HNS-u Bilić.
- Da su stigli na vrijeme, sve bi bilo idealno. Teško je zanemariti
sponzore - pravdao se Zorislav Srebrić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • gremljin 26.03.2008.

    sport je biznis, možemo zaboraviti onu Coubertainovu, to je umrlo. nije bitan niti Bilić, niti momčine koje igraju u našoj repki, sve je danas lova i tu si ni Slaven ni itko drugi nemre pomoći sve dok ne dođu na vodeće pozicije ljudi poput Slavena, Robija, Aljoše, a Marković i njegova neznamkojaruka Srebrić ne odu u povijest. Neka ta dva mapeta izađu u javnost i kažu žele li da HRVATI budu i dalje ponosni na svoju repku ili ćemo i dalje slušati kako i svi drugi igraju nogomet, a nas zanima novac (mislim na markovića i srebrića). Da, vrijeme je da odete stari kokošari!

  • billabong_1 25.03.2008.

    Kapa dolje treneru,svaka vam cast. Dosta je bilo propusta u nasoj repki,dajte jednom da i mi JADNI HRVATI budemo ponosni na nase kockaste decke. Uvjek kada se dizemo visoko padamo nisko. Primjer koji bi trebali slijediti je NJEMACKA,takva reprezentacija je UVIJEK u samom svijetskom vrhu,e takvi bi i mi trebali biti. Bog i lijep pozdrav iz snijeznog Wagraina AUT.

  • petruss 25.03.2008.

    Biliću nepopuštaj bandi i onom seronji Markoviću!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare