To je to što me zanima!

S. Bilić: Važno je da smo dobili sedam novih igrača

Strinić se definitivno nametnuo, on je najviše profitirao, a Dujmovića su prepoznali i mediji. Novi igrači su izmjenili i brojeve telefona, rekao je Bilić
Vidi originalni članak

Istina, nismo stvorili niti jednu priliku, ali četiri ili pet puta bili smo u poziciji da zaprijetimo, ispalio je Slaven Bilić nakon 0-0 u Tallinnu. Ok, nije to bila „prava“ Hrvatska, nedostajalo je 15-ak igrača, ali baš brojati šanse da uđemo u šansu protiv Estonije...
- Ova nam je utakmica trebala biti najzanimljivija, biti priprema za Latviju, no izgubila je prvotni smisao čim nam je u startu otkazalo. Pa još i Osijek sa svim tim ozljedama - objasnio je izbornik nakon prospavane noći.
Kritičari će reći da okršaji s ovakvim protivnicima, u „šarenim“ sastavima, baš i nemaju smisla.
- Ne slažem se, ja sam apsolutno zadovoljan - kaže izbornik.
- Prije ove turneje imali smo između 14 i 16 igrača, a sad ih imamo 21, 22. To je bila svrha turneje, to smo i dobili. Uostalom, novi igrači su upoznali naš način rada, a i razmijenili su brojeve telefona s ostalima - dodao je Bilić.
Izbornikova matematika kaže da smo dobili šest, sedam igrača. A izgubili nismo niti jednog.
- Nitko u ovih deset dana nije pao ni za jedan posto, svi su se digli u našim planovima. Strinić se definitivno nametnuo, on je najviše profitirao, a Dujmovića su prepoznali i mediji - rekao je Bilić i zaključio:
- Motorični smo, jaki, motivirani, željni uspjeha. Igrali smo protiv momčadi koje nisu na najvišem nivou, ali su ok. A nama su sve tri zajedno stvorile jednu šansu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • daxdax 27.05.2010.

    Uskoro će mu biti važno samo da se druže i Luxemburg će mu biti respektabilna sila :)

  • dWrag 27.05.2010.

    Ma Bilić je zakon !!!

  • Knight Cross 27.05.2010.

    a mogo si rec 15 :PP protiv top repki nijedan nebi valjo... sicher pa bi strinic zaustavio npr. Walcotta protiv eng. :P il nekog boljeg..

Komentiraj...
Vidi sve komentare