To je to što me zanima!

S Graničarom u Županji Vukas će dati priliku i Stefanu Simiću...

U reprezentativnoj stanci Hajduk će odigrati susret šesnaestine finala protiv Graničara u Županji, susret počinje sutra od 15:00 sati, a trener Hari Vukas izvest će kombiniranu momčad bez reprezentativaca....
Vidi originalni članak

Nakon poraza u ogledu s Goricom nogometaši Hajduka sutra u 15 sati u Županji igraju protiv domaćina Graničara utakmicu šesnaestine finala Kupa, prva utakmica u Kup natjecanju u novoj natjecateljskoj sezoni. Bijeli su nakon utakmice u Velikoj Gorici otputovali u Vinkovce, gdje će danas odraditi i posljednji trening uoči tog ogleda.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

LUDA UTAKMICA U GORICI Veznjak Hajduka 50 minuta igrao s napuknutom rukom

- Apsolutni smo favoriti u ovoj utakmici, ali trebamo pokazati ozbiljnost i pristup te biti na visokom nivou. Ne želimo se dovesti u situaciju da zakompliciramo utakmicu u bilo kojem smjeru. Razgovarali smo nakon utakmice s Goricom, momčad je spremna i motivirana za daljnje susrete koji nam predstoje. Ulazimo s maksimalnim angažmanom i ozbiljnošću od prve minute. Želimo što prije utakmicu dovesti u mirnije vode, igrači su svjesni toga, stoga trebamo izaći na teren i opravdati ulogu favorita – kazao ej trener Hari Vukas, koji je priključio momčadi i nekoliko mladih igrača koji konkuriraju za sutrašnji dvoboj...

- S obzirom da je sedam igrača otišlo prema reprezentacijama, priključili smo par igrača iz druge momčadi. Vjerojatno će i netko od njih dobiti šansu za zaigrati.

KOMENTAR Gdje si bio - nigdje, što si radio - ništa. Klasičan Hajdukov poraz!

Priliku za nastup imat će i stoper Stefan Simić koji se dugo oporavljao nakon nekoliko ozljeda koje je imao.

- Stefan je zaista radišan i pošten momak, ali imao je seriju pehova još od priprema u Turskoj, pa ga je zaustavila i ozljeda noge koja je dogodila odmah poslije nastavka prvenstva u lipnju. Napokon je u punom trenažnom procesu i sigurno je da će i on u Županji dobiti priliku.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Lile Mlađi 05.10.2020.

    Ako se bili ne uozbilje,nek se da šansa Brniću, Atanasovu od početka,svatko danas zna trčati

  • 05.10.2020.

    ajmo olimpijci

  • Sports <3 05.10.2020.

    koji su to reprezantativci?

Komentiraj...
Vidi sve komentare