To je to što me zanima!

S njim nema šale: Niko Kovač u Bayernu je zabranio - mobitele

Korištenje mobitela u svlačionici je u redu, ali je na drugim mjestima u klubu zabranjeno. Ako zajedno igramo, onda bi bilo normalno i da razgovaramo jedni s drugima, rekao je Niko Kovač
Vidi originalni članak

Ako Bayernovi nogometaši nisu ranije, sad su zasigurno shvatili da s Nikom Kovačem nema šale.

Naime, trener aktualnog prvaka zabranio je svojim zvijezdama korištenje mobitela!

Hrvatski strateg donio je odluku kako MüllerLewandowski i društvo smiju "tipkati" samo u svlačionici dok je to u klupskom restoranu, prostorijama za masažu i druženje - strogo zabranjeno.

Njemački mediji ističu da se pojedinci ne pridržavaju Kovačeva naputka, ali su navodno dobili zadnje upozorenje. Kakve sankcije čekaju prekršitelje ove odredbe, zasad nije poznato, no ne sumnjamo da će Kovač svaki neposluh adekvatno kazniti.

Objasnio je Niko svoju odluku.

"Korištenje mobitela u svlačionici je u redu, ali je na drugim mjestima u klubu zabranjeno. Ako zajedno igramo, onda bi bilo normalno i da razgovaramo jedni s drugima, a ne da svatko gleda u svoj mobitel... Želim da međusobno razmjenjujemo mišljenja. A za vrijeme masaže se igrač mora opustiti, a ne kratiti vrijeme buljeći u ekran. Osim toga, zračenje ne može biti nikako korisno za vrijeme opuštanja na masaži", kaže Kovač.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • maka0507 18.08.2018.

    logicno da je tako ko svakoga svaka cast noko

  • 18.08.2018.

    Kovac je prolupao..mogao bih on brzo bit bivsi

  • mestar 18.08.2018.

    Sto veci klub to razmazenija derista. Bolje da da bude manje bahat inace bi mu se moglodesit kao s klanom u reprezentaciji i bojkotirat ga. Ne stice se autoritet zabranama nego znanjem. Igraci brzo procitaju tko zna pa lideru ne treba batina da ga slijede.

Komentiraj...
Vidi sve komentare