To je to što me zanima!

Debakl šest dana uoči Eura: Hrvatska izgubila 15 razlike!

Hrvatska je izgubila od Slovenije u Kopru 32-17. Kauboji su u drugom poluvremenu zabili pet golova. Šest dana uoči Eura doživjeli smo najteži poraz u 18 godina...
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija s okusom teškog poraza od Slovenaca, najtežeg u našoj povijesti od 1998. kad su nas razbili Rusi, kreće na Euro u Poljskoj.

Nakon 31-30 pobjede u Ivanić Gradu u petak, Hrvatska je danas u drugoj prijateljskoj utakmici izgubila u Kopru 17-32! Naši igrači u drugom poluvremenu zabili su pet golova reprezentaciji koju vodi Zagrebov čarobnjak Veselin Vujović.

Iako je Željko Babić isprobavao neke rukometaše, ono što su pokazali igrači koji bi trebali uskočiti kad zatreba baš i ne ulijeva optimizam. Hrvatskoj je ovo najteži poraz u povijesti uz onaj protiv Rusije 1998. kad smo izgubili 14-29.

20 minuta bez gola

Hrvatska je upala u crnu rupu u drugom dijelu. Naši igrači od 38. do 58. minute nisu zabili niti jedan gol. Manuel Štrlek bio je najbolji u katastrofi protiv Slovenaca sa četiri gola, Slovence je predvodio Gašper Marguč sa sedam golova.

Prijateljska utakmica:

Slovenija - Hrvatska 32-17

  • Slovenija: Skok, Škof, Lesjak, Zarabec 2, Marguč 7, Kavtičnik, Dolenec 2, Cingesar 2, Skube 2, Poteko, Cehte, Miklavčič 2, M. Žvižej 4, L. Žvižej 1, Blagotinšek 1, Gaber, Zorman, Razgor, Bombač 1, Gajić 6, Mačkovšek 2.
  • Hrvatska: Stevanović, F. Ivić, Alilović, Marić 2, Kopljar 2, Gojun, Horvat 3 (3), Karačić 2, Kozina, Š. Ivić, Štrlek 4, Čupić, Kovačević, Mamić, Šebetić 1, Slišković 2, Cindrić, Brozović 1.
Idi na 24sata

Komentari 161

  • malitechnicar 10.01.2016.

    A i pripreme održane u Ivaniću (nemam niš protiv Ivanića). Pa tu se ne pripremaju ni igrači "Naftaplina", bez zamjerke, jednostavno to se tako ne radi...dobro da nisu bili i u "Pušćoj Bistri"....

  • malitechnicar 10.01.2016.

    Kakav trener i kakvi igrači takvi i rezultati, ali nije to sve tek počinje. Babić?! Iako tvrdim da pravim igračima trener i nije presudan ipak koje su uopće njegove reference. Gobac?! A onda ok..

  • OrcaPerestrojka 10.01.2016.

    A zakaj nisu Metličić ili Balić izornici. Ili Saračević i Ćavar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare