Obavijesti

Sport

Komentari 161

Debakl šest dana uoči Eura: Hrvatska izgubila 15 razlike!

Debakl šest dana uoči Eura: Hrvatska izgubila 15 razlike!
5

Hrvatska je izgubila od Slovenije u Kopru 32-17. Kauboji su u drugom poluvremenu zabili pet golova. Šest dana uoči Eura doživjeli smo najteži poraz u 18 godina...

VIDEO

Hrvatska rukometna reprezentacija s okusom teškog poraza od Slovenaca, najtežeg u našoj povijesti od 1998. kad su nas razbili Rusi, kreće na Euro u Poljskoj.

Nakon 31-30 pobjede u Ivanić Gradu u petak, Hrvatska je danas u drugoj prijateljskoj utakmici izgubila u Kopru 17-32! Naši igrači u drugom poluvremenu zabili su pet golova reprezentaciji koju vodi Zagrebov čarobnjak Veselin Vujović.

Iako je Željko Babić isprobavao neke rukometaše, ono što su pokazali igrači koji bi trebali uskočiti kad zatreba baš i ne ulijeva optimizam. Hrvatskoj je ovo najteži poraz u povijesti uz onaj protiv Rusije 1998. kad smo izgubili 14-29.

20 minuta bez gola

Hrvatska je upala u crnu rupu u drugom dijelu. Naši igrači od 38. do 58. minute nisu zabili niti jedan gol. Manuel Štrlek bio je najbolji u katastrofi protiv Slovenaca sa četiri gola, Slovence je predvodio Gašper Marguč sa sedam golova.

Prijateljska utakmica:

Slovenija - Hrvatska 32-17

  • Slovenija: Skok, Škof, Lesjak, Zarabec 2, Marguč 7, Kavtičnik, Dolenec 2, Cingesar 2, Skube 2, Poteko, Cehte, Miklavčič 2, M. Žvižej 4, L. Žvižej 1, Blagotinšek 1, Gaber, Zorman, Razgor, Bombač 1, Gajić 6, Mačkovšek 2.
  • Hrvatska: Stevanović, F. Ivić, Alilović, Marić 2, Kopljar 2, Gojun, Horvat 3 (3), Karačić 2, Kozina, Š. Ivić, Štrlek 4, Čupić, Kovačević, Mamić, Šebetić 1, Slišković 2, Cindrić, Brozović 1.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 161
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju