To je to što me zanima!

'S Ronaldom sam zadovoljan, a Mandžukić me ostavio u čudu!'

Mario Mandžukić najzaslužniji je igrač za Juventusovu pobjedu nad Parmom 2-1. Super Mario je zabio i asistirao, a Allegri je ostao u čudu otkud ta izvanredna forma netom nakon SP-a
Vidi originalni članak

Slavio je u subotu Juventus kod Parme 2-1, a najzaslužniji za pobjedu je naš Super Mario, koji je izravno sudjelovao u oba pogotka 'Bianconera'.

Mrežu domaćina načeo je već u drugoj minuti. Sjajno je prihvatio loptu koju mu je s desne strane poslao Cuadrado, a onda ju provukao kroz noge Parminom vrataru za rano vodstvo 'Stare dame'. Za drugi gol je u 58. minuti sjajno petom asistirao za Matuidija, koji postavlja konačni rezultat 2-1.

ZA JUVEOVU POBJEDU Ma kakav Ronaldo?! Mandžukić briljira! Gol i asistencija petom

- Momci su odigrali jako dobro. Parma je uvijek težak protivnik, u posljednjih pet utakmica u gostima uspjeli smo slaviti tek jednom. Njihov primarni cilj ove sezone je izboriti ostanak u ligi. Jako su dobro organizirani i opasni iz kontra napada, ali kako je utakmica odmicala tako su i oni padali sa snagom. Zaslužili smo ovu pobjedu, ali imamo još puno posla - započeo je Massimiliano Allegri nakon utakmice.

Juventus je ovo ljeto u svoje redove doveo velikog Cristiana Ronalda, koji se ipak još uvijek nije pronašao u Serie A, a pokraj ovakvog Mandže teško će i doći do izražaja.

- Drugačiji su izazovi s kojima se napadač mora nositi u Serie A, ali rekao bih da je i danas odigrao dobro. Zadovoljan sam njegovim radom, a reprezentativna stanka svima će nam dobro doći - stao je Allegri u obranu Ronalda, koji još uvijek čeka svoj prvijenac u dresu Juventusa. 

'LJUTINALDO' Allegri: Ronaldo je bio jako ljut i uzrujan zbog nagrade Modriću

A Mandžo? Mandžu nije morao opravdavati. Hrvatski reprezentativac ostavio ga je u čudu:

- Mandžukić uvijek daje cijelog sebe za momčad, ali čak niti ja nisam mogao zamisliti da će biti u ovakvoj odličnoj formi nakon Svjetskog prvenstva!

U prvoj utakmici domaćeg prvenstva ušao je s klupe u drugom poluvremenu, a preostale dvije je počinjao od prve minute i - briljirao. U tri nastupa - dva gola i jedna asistencija.

Ako Mandžo ovako nastavi, mogao bi on izgurati Ronalda iz udarne postave Juvea, a ne obrnuto, kako se očekivalo.

VIDI OVO! 10 stvari koje niste znali o Mariu Mandžukiću!

Idi na 24sata

Komentari 82

  • japanokinez 11.09.2018.

    Stvarno, zar treba po stoti puta ponoviti, Ronaldić čeka da za njega igra cijeli napad i da mu servira loptu. On nije igrač akcije, on je gotovan kojemu treba servirati loptu koji on samo ugura.

  • user0000 03.09.2018.

    Trpaj Mando... ocito si tjelesno jaci od Ronalda... ak mi je zbog nekog drago, drago mi je zbog tebe RATNICE!! 🇭🇷

  • oree77 02.09.2018.

    cim sam vidio naslov clanka znao sam tko ga siguro nije napisao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare