To je to što me zanima!

Sad ne želi igrati ni za Žutog: 'Jozo, može Bosna i bez tebe'

Ne znam zašto se Šimunović nije odazvao, samo mi je rekao da ne želi igrati za Bosnu i Hercegovinu i to je to. Ako ne osjeća potrebu, onda neka i ne igra, rekao je Prosinečki o bivšem stoperu Dinama
Vidi originalni članak

Bivši igrač zagrebačkog Dinama Jozo Šimunović  odbio je poziv izbornika Roberta Prosinečkog u reprezentaciju BiH za prijateljske utakmice protiv Bugarske i Senegala ovaj mjesec.

Celticov stoper tako je odbio i drugu reprezentaciju u godinu dana, nakon što je uvrijeđen što ga ne zovu, odbio Hrvatsku i odlučio zaigrati za 'zmajeve' koje je, na kraju, odbio!

Razljutilo je to Anela Hadžića, povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

- Tko odbije jednom, odbija uvijek! Dres reprezentacije trebaju nositi oni koji iskreno vole našu Bosnu i Hercegovinu. Dres reprezentacije treba biti bude svakome svetinja, treba se ostavljati krv i znoj na terenu za onaj napaćeni narod i navijače, koji potroše možda i zadnje pare da reprezentaciju bodre po cijelom svijetu. Šimunoviću, može reprezentacija bez tebe - njegova je poruka na Facebooku.

Niti Prosinečki nije pretjerano zainteresiran za veću dramu oko ovog slučaja.

- Ne znam zašto se Šimunović nije odazvao, samo mi je rekao da ne želi igrati za Bosnu i Hercegovinu i to je to. Ako ne osjeća potrebu, onda neka i ne igra. Nikoga neću moliti, umoran sam već od moljenja - rekao je Prosinečki nakon odbijenice.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Inax 16.03.2018.

    Necemo ulaziti u polemiku da Hrvati, kao i Srbi izbjegavaju reprezentaciju BIH iz razno raznih razloga, vec bi spomenuo o doticnom. Kad je bio daleko od Hr reprezentacije htio je igrati za BiH, iz osobnih interesa naravno, ali sad kad je osjetio da postoji mogucnost ako netko od standarsnih stopera ne ode u Rusiju (zbog ozljede npr Carli, i ne igranja npr Vida) preko gazde planira se uvaljati u repku, sto znaci nakon prvenstva postaje vruca roba za premiership. E pa prika, ne trebas nam. Em nisi covijek od rijeci, em si antitalenat. Pored Cara, pa cak ni Benkovica ne smijes imati mjesta. Pozz

  • marinr 16.03.2018.

    Svi Hrvati iz BiH kada bi mogli igrali bi Hrvatsku, a Srbi za Srbiju. Šta je tu čudno?

  • Dame Dolla 16.03.2018.

    Jozo vidio da se Čarli ozljedio pa nanjušio priliku ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare