To je to što me zanima!

Sad su pod koševima mali Sabonis, Kukoč i Jordan...

STARO PREZIME, NOVO IME: Puno mi pomaže. Stalno mi dovikuje savjete s tribina, kaže Kukočev sin Marin. Očevim stopama je krenuo i Tautvydas
Vidi originalni članak

U sastavu kadetske momčadi košarkaša Unicaje na nedavnom turniru u Opatiji osvanulo je dobro poznato prezime - Sabonis. Mladi Tautvydas je 16-godišnji sin legendarnog Arvydasa, jednog od najboljih europskih košarkaša svih vremena.
Kao i svakog sina slavnog oca, gleda ga se pod posebnim povećalom, a na početku nije izgledalo da će nešto biti od njega. No 203 centimetra visoki Tautvydas sad je reprezentativac litavske selekcije do 16 godina.
Pritisak slavnog prezimena imaju mnoga djeca sportaša, pa tako i Marcus i Jeffrey Jordan, sinovi velikog Michaela. Marcus je čak u srednjoškolskoj utakmici igrao protiv Marina Kukoča, Tonijeva 17-godišnjeg sina.
- Marin ne igra zbog mene, sve što učini u košarci bit će isključivo njegov izbor. Ali ima potencijala - rekao je Toni svojedobno.
Odlazi na gotovo svaku Marinovu utakmicu. “Mali Kukoč” igra za srednju školu Highland Park i nosi broj deset.
- Otac mi puno pomaže savjetima. Uvijek mi dovikuje nešto s tribina - kaže Marin.
Danas su među mladim nadama mnogi sinovi naših bivših zvijezda - Marko Petrović, Josip Sobin, Marino Šarlija i Duje Dukan. Budu li i približno dobri kao očevi...

MARKO PETROVIĆ ODLAZI U SAD?
Sin Ace Petrovića (18), Draženov nećak, prošao je mlađe kategorije u Ciboni, a od iduće sezone namjerava na neko od američkih sveučilišta.

MARCUS SOLIDAN, JEFFREY NI BLIZU
Sinovi Michaela Jordana igrali su u istoj srednjoj školi. Jeff (20) na sveučilištu postiže jedan poen u prosjeku, a Marcus (18) će od jeseni igrati za Floridu.

I SIN GORANA SOBINA U KOŠARCI
Josip Sobin (19) debitirao je za Split u sezoni 2006./’07., a netom završenu sezonu proveo je u Trogiru. Otac je bio prvak Europe s Jugoplastikom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Sick Sick Bastard 13.06.2009.

    pa to na slici nije on

  • 20bucks 12.06.2009.

    "arsenal" mislim da si u ovom slučaju ipak ti taj retard ali u mozak!

  • arsenal fc 12.06.2009.

    hahaha ona acin sin izgleda ka neka retarda

Komentiraj...
Vidi sve komentare