To je to što me zanima!

Sad znamo: Messi je ipak bolji od Cristiana Ronalda

Cijeli svijet očekivao je veliki dvoboj Cristiano Ronaldo - Leo Messi u dvoboju dvije najbolje momčadi na svijetu, Barcelone i ManUtd-a
Vidi originalni članak

Na kraju su se neka druga lica pokazala kao ključna u tom ogledu. Iako je Messi zabio drugi gol, više od njega su se istaknuli Eto'o i Iniesta. Prvi je pogodio za vodstvo, a drugi asistirao i cijelo vrijeme držao konce u veznom redu. Teško je reći da Messi nije bio na nivou, no nije pogrešno istaknuti kako je Cristiano Ronaldo podbacio. Argentinac je triput zapucao po golu, a jedini udarac koji je išao u okvir gola završio je u mreži. Njegov protivnik u ManUtd-u pucao je šest puta, dvaput u okvir, no nije se proslavio. Na pitanje je li pritisak zbog njihova međusobnog dvoboja razlog lošije partije, odgovorio je negativno.
- Navikao sam na pritisak i na takve usporedbe. Podbacila je cijela momčad, ne samo ja - rekao je Ronaldo.
On je u utakmici imao 20 točnih dodavanja, Messi čak 54. Na Portugalcu je napravljen tek jedan prekršaj, a na Messiju tri. Na kraju je kao pobjednik izašao omaleni argentinski fantazist.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_35025 28.05.2009.

    obojica su strasni igraci..mogu sve s loptom..ali zar je fer da se cijelo vrijeme sve vrti oko toga dvojca a kaka,fabregas,iniesta,ribery,xavi,gerrard,lampard..itd.??sve to stoji da su super igraju izvrstan nogomet ali postoje i ovi velikani..=)

  • jernej 28.05.2009.

    ronaldo je dobar ali nije za velike utakmice, vidjelo se to i na ep u portugalu a i sad ponovo... messi je ipak puno bolji i konkretniji a o bahatosti i prepotentnosti da i ne govorimo... messi je kralj!!!

  • Cromagnon 28.05.2009.

    @F. J. - U pravu si. Maradona je bio veliki baš zato što je kad bi ga pokosili odmah ustajao i nastavljao još žešće prema golu. Messi je isto takav (iako je mali). Ronaldo se, jbga, samo valja po podu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare