To je to što me zanima!

'Sada idemo kućama odmoriti, a onda u Köln. Imamo šanse...'

Bila je ovo sjajna sezona, igrali smo sjajan rukomet u Bundesligi i u Ligi prvaka i u Kupu, pohvalio je svoje ''zebre'' njihov vođa pa dodao: Zaslužili smo biti prvaci, a u Kölnu imamo šanse...
Vidi originalni članak

Čekali smo na ovaj naslov pet godina. Naravno da je neobično jer smo navikli da imamo barem 10.000 navijača s nama, ali jednostavno smo sretni što smo osvojili prvenstvo i nadamo se da ćemo uskoro biti opet na terenu - rekao je kapetan hrvatske reprezentacije i novoga njemačkog prvaka Kiela, Domagoj Duvnjak, za službene kanale Bundeslige.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sada malo uživamo. Svi igrači će ići doma. Veselimo se završnici Lige prvaka u Kölnu i nadam se da ćemo biti spremni. Mislim da i tamo imamo dobre šanse - rekao je.

- Bila je ovo sjajna sezona, igrali smo sjajan rukomet u Bundesligi i u Ligi prvaka i u Kupu - pohvalio je svoje ''zebre'' njihov vođa pa dodao:

- Mislim da zaslužujemo biti prvaci.

Duvnjak je prokomentirao i vrijeme koje su igrači bez publike zbog epidemije korona virusa.

- Cijelo to razdoblje je neobično. Pet mjeseci bez rukometa je riskantno za sve. Moramo ostati u formi i moramo vidjeti kada ćemo započeti s utakmicama - rekao je novopečeni otac i MVP EP-a i Bundeslige.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare