To je to što me zanima!

Sadio, jesi li to ti!? Senegalci napravili statuu svojoj zvijezdi

Mnogi mediji popljuvali su izgled statue koju je napravio lokalni umjetnik komentirajući je bizarnom i jezivom, no najvažnije je da je napravljena iz srca. Zar ne?
Vidi originalni članak

Nogometaš Bayerna i Senegala, Sadio Mane (30) dobio je drvenu statuu u svom selu Bambali kao zahvalu za sve što je učinio za stanovnike tog siromašnog mjesta.

Mnogi mediji popljuvali su izgled statue u prirodnoj veličini koju je napravio lokalni umjetnik komentirajući je bizarnom i jezivom, no najvažnije je da je napravljena iz srca. Zar ne?

"Trebali bi zamijeniti glavu s boljom inačicom. Kako god, mislim da je teško raditi statuu od drveta.", jedan je od pristojnijih komentara.

Mane je kroz karijeru donirao značajnu sumu novca kako bi poboljšao uvjete života u Bambaliju uključujući i 500.000 eura za novu, a nedavno i 200.000 za novu školu. Također, financirao je i benzinsku postaju i poštu kako bi pomogao lokalnom stanovništvu. A to je samo ono što zna cijeli svijet...

MODNI IZBOR NOGOMETAŠA Benzemine naočale ukrale pažnju, Mane u afričkom stilu BIO NA TRI OPERACIJE Zvijezda Bayerna i Njemačke koja obožava Hrvatsku šokirala javnost: 'Imao sam rak kože...'

Oni će zasigurno biti njegovi najvatreniji navijači na Svjetskom prvenstvu koje uskoro počinje. Senegal je u Kataru u grupi s domaćinom, Ekvadorom i Nizozemskom, s kojom će i otvoriti natjecanje 21. studenoga.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • akara211 08.11.2022.

    Izgleda ko karakonđula

  • opančar x 08.11.2022.

    Kategorija f tuđmana

  • MatanKikaš 08.11.2022.

    Super izgleda. Nema Mane

Komentiraj...
Vidi sve komentare