To je to što me zanima!

Safet Sušić dobio je otkaz, BiH u potrazi za novim izbornikom

Članovi izvršnog odbora jednoglasno su odlučili raskinuti ugovor sa Sušićem zbog loših rezultata reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo '16. godine
Vidi originalni članak

Safet Sušić više nije izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Članovi izvršnog odbora jednoglasno su odlučili raskinuti ugovor sa Sušićem zbog loših rezultata reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine.

BIH je doživjela debakl na gostovanju u Izraelu. Domaćin je bio bolji 3-0, a BiH je u skupini B pretposljednja momčad sa samo dva boda iz četiri utakmice. Bilo je to dovoljno da članovi izvršnog odbora odluče kako je vrijeme za novog izbornika.

Safet Sušić nije htio dati ostavku, a napustio je sjednicu nakon što je podnio izvješće članovima izvršnog odbora. Oni su bez njegovog prisustva odlučili o otkazu.

Sušić je reprezentaciju preuzeo 2009. zamijenivši Ćiru Blaževića. Najveći uspjeh mu je plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Sljedeću kvalifikacijsku utakmicu BiH igra u ožujku protiv Andore, jedine reprezentacije koja je u skupini B lošija od njih.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • romano4 19.11.2014.

    pa za svjetsko prvenstvo Bih je imala samo jakog protivnika grcku a cim dobe malo jacu skupinu kao sto je ova Bih jedino moze odigrati sa Andorom jer te dvije momcadi su tu negdje.... nazalost je tako ali do 2020 mozda naprave dobar rezlutat ;)

  • LUDZAK 18.11.2014.

    vi hrvati mrzite Bosnu a pola reprezentacije smo vam dali pocevsi od fudbala kosarke rukometa i opet nam nista nemozete osim biti ljubomorni

  • ROBERT 70 18.11.2014.

    Vidim sad svi pljuju po Safetu.Ovakav je onakav je.Većina koji su ga komentirali nemaju pojma tko je Safet Sušić.Čovijek je legenda i mnogima će biti nedosanjani san da ostvare jedan mali dio negove kariere.To što nije skockan kao neki šupčići i glume stručnjake to sam pokazuje da ga boli ona stvar i da je tu zbog nogometa.Druga stvar je da Bosna nema igrača i da se od govana pita ne pravi.Treća opći kaos u zemlji a tak i u nogometu.Liga katastrofa,kad čovijek pročita koji klubovi igraju iako je iz Bosne treba otvoriti kartu da pogleda di je to.Odveo ih na SP super,san mnogih.Njihov se ispunio.Rezultat?Ni bolji ni lošiji od svih takvih repki kao oni.Pa nismo ni mi nikaj ni pokazali ni napravili na SP.Zbog toga ne treba pljuvati po drugima a mi niš bolji.Kod nas to sam malo drugačije upakirani nego kod njih pa bi rekao čovijek sve ok a kad zagrebeš jad i tuga.Nemojmo se hraniti tuđom mukom.Safet je uradio svoje i bolje će se osjećati kad ode iz reprezentacije.Dole svak vuče na svoju stranu.Sretno Safete dalje ma gdje god radio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare