Obavijesti

Sport

Komentari 128

Safet Sušić dobio je otkaz, BiH u potrazi za novim izbornikom

Safet Sušić dobio je otkaz, BiH u potrazi za novim izbornikom
5

Članovi izvršnog odbora jednoglasno su odlučili raskinuti ugovor sa Sušićem zbog loših rezultata reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo '16. godine

VIDEO

Safet Sušić više nije izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Članovi izvršnog odbora jednoglasno su odlučili raskinuti ugovor sa Sušićem zbog loših rezultata reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine.

BIH je doživjela debakl na gostovanju u Izraelu. Domaćin je bio bolji 3-0, a BiH je u skupini B pretposljednja momčad sa samo dva boda iz četiri utakmice. Bilo je to dovoljno da članovi izvršnog odbora odluče kako je vrijeme za novog izbornika.

Safet Sušić nije htio dati ostavku, a napustio je sjednicu nakon što je podnio izvješće članovima izvršnog odbora. Oni su bez njegovog prisustva odlučili o otkazu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sušić je reprezentaciju preuzeo 2009. zamijenivši Ćiru Blaževića. Najveći uspjeh mu je plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Sljedeću kvalifikacijsku utakmicu BiH igra u ožujku protiv Andore, jedine reprezentacije koja je u skupini B lošija od njih.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu