To je to što me zanima!

Šahtaru ukrajinski superkup protiv Dinama, Srni 20. trofej

Srna je kao kapetan cijeli susret predvodio Šahtar, a u momčadi poraženih cijelu je utakmicu odigrao Domagoj Vida, dok je Ognjen Vukojević utakmicu gledao s klupe
Vidi originalni članak

Šahtar je u utakmici ukrajinskog superkupa u Lavovu svladao Dinamo Kijev 2-0 i tako osvojio novi trofej u svojoj već bogatoj riznici. Nakon 75. minuta tvrde i agresivne borbe, Hladkyj je zabio za vodstvo Šahtara, a konačni rezultat postavio je Marlos u trećoj minuti sučeve nadoknade.

Pobjednike je kao kapetan cijelu utakmicu predvodio Darijo Srna , a u momčadi poraženih cijeli je susret odigrao Domagoj Vida , dok je Ognjen Vukojević utakmicu odgledao s klupe za rezervne igrače. Niko Kranjčar nije konkurirao za sastav momčadi iz Kijeva.

Srni je to 20. trofej u dresu Šahtara čime je postao rekorder kada je riječ o hrvatskim igračima koji su igrali u inozemnim klubovima.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • torcida_dinamo 23.07.2014.

    kako se ne boje rata????

  • lukaku1 23.07.2014.

    Kako veliki Ogi ne igra, zar on nije hrvatski Gustavo HAHAHA !!! Ogi na sta te nagovorio onaj papucar Eduardo....

  • Nexe 23.07.2014.

    Eto ti hrvatske istine. Srna je sretniji u klubu nego u reprezentaciji, a čudi me da Vujojević ne kmeči što je na klupi. Po njegovom ispada da za repku mora igrati, znači klub mu je jači nego naša repka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare