To je to što me zanima!

Said u dresu s Astorijevim imenom: Pobjeda je za njega

Šest bodova nije 12, prepolovili smo zaostatak, a sad moramo razmišljati o najvažnoj utakmici sezone: polufinalu kupa s Lokomotivom, kaže Said koji se nakon utakmice pojavio u Astorijevu dresu
Vidi originalni članak

Ahmed Said odlučio je odati počast preminulom kapetanu Fiorentine Davidu Astoriju, iako nikad nisu igrali zajedno. Uoči pobjede Hajduka nad Istrom 3-2, na zagrijavanju, a potom i nakon susreta, pojavio se u njegovoj majici.

- On je bio dio nogometne obitelji i najbolje je ovako posvetiti mu pobjedu - pojasnio je, pa se osvrnuo na utakmicu:

- Nisamo imali sreće, oni su imali dva udarca i zabili dva gola, Toma (Bašić, nap. a.) i ja pogodili smo gredu... U Italiji kažu da je sreća slijepa... Na početku smo imali problema, lopta se trebala brže kretati, pa smo poveli i opustili se, pomislili da ćemo zabiti tri-četiri gola. Ali sve se momčadi uvijek brane i teško je.

Dinamo sada bježi samo šest bodova...

- Razočarani smo jer i remi sa Slavenom doveo bi nas na pet bodova i Dinamo nam dolazi... Ali, bit će i sad teško u Osijeku. Šest bodova nije 12, prepolovili smo zaostatak, a sad moramo razmišljati o najvažnoj utakmici sezone: polufinalu kupa s Lokomotivom. Bit će jako teško jer teren će biti težak, ali isto je i njima.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • injekcija 11.03.2018.

    Mislim da je Hajduk izgubio protiv Slavena. Ovdje pise da je bio remi

  • bela-strela 11.03.2018.

    Daj ne majmuniši.. Pažnja se može i drugim načinom privući

  • mihic82 11.03.2018.

    Čista gluma i privlačenje pažnje

Komentiraj...
Vidi sve komentare