To je to što me zanima!

Šamar za dobar dan: Pogledajte kako je Ibra dočekao Srbina

U Milanu je ostavio velik trag i srušio brojne rekorde, a pošto se nedavno oprostio od svlačionice, s bivšim suigračima je u dobrim odnosima i dobro se poznaju
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović je u mirovini. Klupskoj svakako, od nogometa generalno oprašta se u prijateljskoj utakmici Švedske sa Srbijom 8. lipnja. Ostale utakmice će, naravno, biti revijalnog ili humanitarnog karaktera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ibra je nakon završetka klupske karijere dobio ulogu u novom Milanu, talijanskom divu koji se nakon duge krize konačno donekle vinuo u lokalne i europske visine. Šveđanin bošnjačkog porijekla u Milanu obnaša dužnost višeg savjetnika vlasništva kluba koji, ustvari, služi i kao veza između svlačionice i uprave.

Pozdrav Jovića i Ibrahimovića

U Milanu je ostavio velik trag i srušio brojne rekorde, a pošto se nedavno oprostio od svlačionice, s bivšim suigračima je u dobrim odnosima i dobro se poznaju.

Humorističan video pojavio se nakon pobjede Milana nad Rennesom u šesnaestini finala Europske lige u kojoj su 'rossoneri' slavili s uvjerljivih 3-0. Srpski napadač Luka Jović u tom susretu nije zaigrao, ali je postao viralan nakon susreta s Ibrom.

Jović je dobio, onako usputni, prijateljski šamar u prolazu, i s osmijehom na licu otišao dalje. S time se pohvalio na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Jebulja 17.02.2024.

    Bravo ibra

  • __Che__ 17.02.2024.

    cudi me da se vucic jos nije obratio javnosti nesti tipa: ovo je napad na srbiju i sve njene gradjane i mi moramo poslati jasnu poruku svijetu da vidi da smo ugrozeni

  • melin51 17.02.2024.

    Budali uvijek paše šamar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare