To je to što me zanima!

Samba: Ove sezone vidjet ćete puno boljeg Kalinića

Kada je stigao imao je problema, no mi smo već u posljednjem dijelu sezone počeli primjećivati njegove kvalitete, rekao je kapetan Blackburna
Vidi originalni članak

Biranim se riječima o Blackburnovom hrvatskom napadaču Nikoli Kaliniću izrazio kapetan tog engleskog Premierligaša, Chris Samba. Kalinić je ove sezone startao u prvoj postavi Roversa u sve četiri ligaške utakmice. Postigao je dva gola, jednog Evertonu, a jednog Manchester Cityju.
- Kada je stigao imao je problema, no već u posljednjem dijelu sezone počeli smo primjećivati njegove kvalitete. Sada znamo kako ga iskoristiti, kako igrati s njime i kako mu pomoći da bude još konkretniji pri postizanju golova i podizanju svoje igre.
- Mislim da ćemo ove sezone vidjeti jednog boljeg Nikolu Kalinića. Sada je bolje pripremljen za premierligaško natjecanje i bolje uklopljen u sustav. Trebalo mu je vrijeme prilagodbe, jer doći u Premiership iz neke druge lige nije lako. Mnogi veliki napadači ovdje ne uspijevaju, njemu je bilo potrebno nešto vremena.
- Ljudi i zaboravljaju da je on još uvijek mlad. Neki su možda mislili da će zabijati 20 golova samo zato što smo ga platiti šest milijuna funti. Moraju se sjetiti da je on 20-ih godina - zaključio je Samba.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • skeletor83 16.09.2010.

    neka da deset dosta je to ti je ko da das 80 u hnl

  • lepicane 16.09.2010.

    njemu su najveći problem njegovi vezni-borbeni,ali samo prosječni igrači.Mislim da bi uz bar jednog pravog veznog bil još konkretniji.

  • user_37063 16.09.2010.

    ove sezone 15 ligaski golova sigurno ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare