To je to što me zanima!

''Sami Khedira ostaje u klubu, Angel di Maria sigurno odlazi''

Di Maria nije trenirao, samo se došao pozdraviti. Nije još službeno, ali sve je dogovoreno. Imao sam odličan odnos s Di Marijom. Napravio je fantastičan posao...
Vidi originalni članak

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti je potvrdio da će Sami Khedira ostati u Realu, dok Angel di Maria napušta klub. Nije potvrdio da je riječ o transferu u Manchester United, ali Madrid napušta.

- Khedira je sretan u klubu i on ostaje. To smo riješili. Dobro smo pokriveni. Imamo dovoljno igrača u veznom redu - rekao je Ancelotti i osvrnuo se na Di Mariju:

- Di Maria nije trenirao, samo se došao pozdraviti. Nije još službeno, ali sve je dogovoreno. Imao sam odličan odnos s Di Marijom. Napravio je fantastičan posao u Realu, ali možemo ga zamijeniti.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • zekica 24.08.2014.

    Vjerujem da i James osobno vrlo dobro zna kakvog igrača mora zamijeniti i da će mu to biti dodatna motivacija da dokaže svima da nije preplačen i da nije promašaj.

  • Raul_7 24.08.2014.

    Napisat ću par stvari koje sam vidio na stranom forumu zašto Di Maria odlazi, on je zatražio transfer i prije nego što je James došao, želio je otići i prošle sezone ali ga je Ancelotti uvjerio da računa na njega. Što se tiče ugovora on je želio duplo veću plaću ali zbog nekog zakona za strance u Španjolskoj Real bi morao puno više platit, a Real nije pristao na to, tko želi znati više o tome neka upiše u tražilicu "Beckham law" meni se nije dalo zamari s tim. Kada netko želi otići bolje ga prodati nego da narušava atmosferu. Meni kao navijaču Reala je žao što odlazi i želim mu sve najbolje. Mislim da Real ima kvalitetnih igrača koji ga mogu dostojno zamjeniti.

  • Dado1811 24.08.2014.

    4force ali tko nebi bio zadovoljan na klupi i da prima 7 ili 8 mill... ma već bio otišo davni dana da nisu novci u pitanju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare