To je to što me zanima!

Sammir: Ako sam prije mogao odlučivati derbije, mogu i sada

Uvjeren sam da će do posljednjeg kola Rijeka negdje sigurno kiksati i da će ta posljednja utakmica na Maksimiru odlučivati o naslovu, kaže bivši stoper Rijeke, a danas Dinama Marko Lešković
Vidi originalni članak

Dinamo je organizirao 'open media day' tri dana prije derbija s Hajdukom. Na raspolaganju je bila većina igrača koji će u subotu zaigrati protiv Hajduka.

- Što očekujem? Naravno, pobjedu - rekao je Sammir, a na pitanje kako je dosad zadovoljan svojim igrama odgovorio kratko:

- Zadovoljan sam.

Izdvojio je Filho i svoju najbolju utakmicu u karijeri u Dinamovu dresu.

- Najdraža mi je ipak ona pobjeda protiv Malmoa 4-1!

U derbiju neće biti Soudanija, može li možda Sammir biti čovjek odluke. Ne bi to bilo ništa novo za Dinamova veznjaka, već je znao zabijati Hajduku.

- Ako sam mogao prije, mogu i sad - poručio je Sammir uz smiješak.

Marku Leškoviću ovo će biti prvi derbi s Hajkdukom u dresu Dinama.

- Sigurno će bez Soudanija biti teško ako se ta kazna zadrži. Ja jedva čekam svoj prvi veliki derbi - rekao je Lešković koji vjeruje kako će Rijeka negdje sigurno kiksati.

- Imaju nekoliko jako teških utakmica, primjerice u Koprivnici gdje je Rijeka imala problema i dok sam ja igrao. Uvjeren sam da će do posljednjeg kola negdje sigurno kiksati i da će ta utakmica na Maksimiru odlučivati o naslovu - zaključio je Dinamov stoper.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tko nije lud nije normalan 19.04.2017.

    Sammir se meni sviđa i kao igrač,a još i više kao čovjek,al njegovo vrijeme je po meni prošlo(volio bih da griješim),on uživa u životu i neka.Sammire ti možeš odlučiti ovu utakmicu jer to više nije derbi,mi smo preloši ove godine,preloši,nažalost

  • mr.miyagi 19.04.2017.

    sto se tice kvalitete mogao je igrat u naj jacim klubovima sjecam se kada se psg obogatio da su imali interes al steta sto mamic nekad nabije cijenu ..

  • 19.04.2017.

    Deeeebeeeliiiiii ..........Jaaaaaviiiiiii seeeee .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare