To je to što me zanima!

Sammir lijek za "farmaceute": Sviđa mi se kako Belupo igra

Slaven je solidna momčad, sviđa mi se kako igraju, znam da neće biti lako, ali ipak sve ovisi o nama. Sammir? Da, on će konkurirati za momčad, rekao je Ivajlo Petev uoči subote
Vidi originalni članak

Dinamo nastavlja lov za Rijekom u subotu od 17 sati. Na Maksimir stiže Slaven Belupo, koji je prije nešto više od pola godine u Zagrebu odigrao 1-1. 'Modrima' igra samo pobjeda, a Ivajlo Petev najavio je Sammira i Guilhermea.

- Očekuje nas početak prvenstva, nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu, nastaviti formu koja nas je krasila na pripremama i uzeti tri boda. Znamo da je prva utakmica uvijek specifična, te se trebamo psihički pripremiti i igrati s velikim samopouzdanjem - rekao je Ivajlo Petev, prenosi stranica Dinama.

- Slaven je solidna momčad, sviđa mi se kako igraju, znam da neće biti lako ali sve ovisi o nama i kakav će biti naš pristup u toj utakmici - kaže Bugarin, koji će Belupo u subotu napasti bez Angela Henriqueza i Hilala Soudanija.

- Neće biti ni Machada koji je bolestan. Benković, Henriquez i Soudani također nisu spremni. Sammir? On konkurira za utakmicu - dodao je.

 

Dinamo - Slaven
 
 
 
 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 14

  • strmi007 17.02.2017.

    Dinamoooooooooooooooooooooooooooo

  • Mučki Provokator 17.02.2017.

    Jedva čekam ajduka da se igramo

  • dinamojavolim1 17.02.2017.

    Jedva cekam subotu,pocinje prvenstvo i prestaje lupetanje torce i dus-a na portalima

Komentiraj...
Vidi sve komentare