To je to što me zanima!

Sammir ponovno u HNL-u: U Lokomotivi mijenja Ivanušeca

Bivši hrvatski reprezentativac Sammir (32) bi do kraja ovog prijelaznog roka mogao opet doći u Hrvatsku. No, više neće igrati u dresu Dinama, već vodi ozbiljne pregovore kako bi obukao dres Lokomotive
Vidi originalni članak

'Filho' će opet gaziti hrvatskim travnjacima, no ovaj puta u dresu Lokomotive! Luka Ivanušec (20) otišao je u Dinamo, a Sammir (32) bi tako trebao nadopuniti njegovo mjesto u klubu s Kajzerice, doznaju Sportske novosti.

Bivši hrvatski reprezentativac ima i nekih ponuda s istoka, ali ne odlazi mu se tamo ni po cijenu veće plaće. Očito mu se ne sviđaju takve avanture nakon što je igrao u Kini. Imao je ugovor s brazilskim drugoligašem Sport Recifeom, ali raskinuo je ugovor s njima i u Zagreb može doći bez odštete.

Sammir je u Sport Recife došao 14. siječnja, a u travnju mu je produžen ugovor do 31.prosinca. Za Sport je nastupio u 12 utakmica zabivši pritom jedan gol. Prethodno je igrao za kineski WH Zall. Od 2007. do 2014. godine igrao je za zagrebački Dinamo. Otišao je zatim u španjolski Getafe pa se preko kineskih prvoligaša i drugoligaša vratio u Maksimir u siječnju 2017. No tada je ostao samo šest mjeseci pa potpisao za WH Zall. Nakon toga je bio neko vrijeme bez kluba, a onda obukao dres Sporta iz grada Recife.

Sammir je od 2012. do 2014. godine sedam puta nastupio za reprezentaciju Hrvatske, a jedan od nastupa bio je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

Sve je još uvijek u fazi pregovora, a konačna odluka trebala bi se saznati kroz nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • zvonko22 25.08.2019.

    I dalje se izvlače novci iz Dinama. Treba izvući lovu od transfera Ivanuseca u Dinamo pa se zove povjerena mazga za te stvari, Sammir. Bit će najplaceniji igrač u HNL-u, a 70% plaće ide gazdi u Međugorje. Sjećamo se onog famoznog povratka u Dinamo iz Kine usred suđenja gdje je za polusezonu dobio milju eura a odigrao nekoliko utakmica. Povijest se ponavlja

  • senior 24.08.2019.

    Loksa loša nema i nezna nitko zabiti gol. Otjerali su Krstanovića pa sad kao na liniji zabija u Slavenu. Mladim momcima u Lokomotivi netko i na terenu mora znati nešto pokazati i poučiti ih.

  • 24.08.2019.

    Zas nije u hajduk mislim da bi ga najžešći navijači hajduka prihvatili jer samir ima dosta njihovih osobina

Komentiraj...
Vidi sve komentare